Κλοπές, ληστείες & πλαστογραφία στην Πελοπόννησο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, μία περίπτωση κλοπής σε χώρο εταιρείας, η οποία είχε γίνει πρώτες πρωινές ώρες της 16.3.2010, εντός ορυχείου Δ.Ε.Η Μεγαλόπολης.

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος ενός 49χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (31.3.2015) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, όταν δύο άγνωστοι δράστες διέρρηξαν οικία ημεδαπών, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες, στους οποίους άσκησαν σωματική βία και διέφυγαν, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 33χρονος αλλοδαπός υπήκοος Κίνας, γιατί όπως προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του 12ου τακτικού Ανακριτή Αθηνών, για πλαστογραφία κατ’ εξακολούθηση.

Τέλος, συνελήφθησαν, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε δύο περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο ημεδαποί ηλικίας 20 και 19 ετών αντίστοιχα, για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των ανωτέρω, όπου στην οικία του 20χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν -200- κροτίδες, ενώ στην οικία του 19χρονου βρήκαν και κατάσχεσαν -100- κροτίδες. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.