Νίκη ανόδου της Λογγάστρας επί του Βρονταμά 3-1 (video+pics+δηλώσεις)

Ο ΑΟ Λογγάστρας ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό μεγάλο ντέρμπι με τον Ήφαιστο Βρονταμά όπου και επικράτησε με 3-1.

logg3

Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι με πάθος και καλό ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα και από τις δύο ομάδες που ικανοποίησαν τους 150 και περισσότερους φιλάθλους που βρέθηκαν στο όμορφο γήπεδο της Λογγάστρας.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Λογγάστρας ήταν καλύτερη και μάλιστα βρέθηκε να προηγείται με 2-0 με τα γκολ που πέτυχαν οι Μάρκος Δεναξάς και Άρης Ανδριώτης με κεφαλιά μετά από χτύπημα κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βρονταμά μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και μάλιστα ευτύχησε να μειώσει αρκετά νωρίς με γκολ του Γεράσιμου Γεωργόπουλου.Στη συνέχεια ο Ήφαιστος Βρονταμά πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση ,χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Δημήτρη Ρεμπή.Ο ΑΟ Λογγάστρας που είχε στηθεί έξυπνα από τον Α.Σουλτάνη και με καλή αμυντική τακτική “χτύπησε” σε μία από τις αντεπιθέσεις του λίγο πριν το φινάλε και με ωραίο πλασέ του Δημήτρη Αλεξόπουλου έκανε το 3-1 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς από παίχτες,προπονητή και φίλους της ομάδας.

Με τη νίκη του αυτή ο ΑΟ Λογγάστρας πέρασε στη κορυφή της βαθμολογίας και είναι μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ κατηγορία Λακωνίας.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις στο video που ακολουθεί:

Ένταση επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων που ευτυχώς έληξε γρήγορα.Δείτε τις δηλώσεις στη κάμερα του flynews.gr του προέδρου της Λογγάστρας Δημήτρη Βασιλάκου,του προπονητή Ανδρέα Σουλτάνη και των ποδοσφαιριστών Κώστα Χατζή και Μάρκου Δεναξά.

logg1 logg2