Αλεξάκος: “Κ.Γεωργιάδη, σιωπή” | Γεωργιάδης: “Εκεί που σας παίρνει, σε αυτούς που σας ανέχονται”

Κ. Γεωργιάδη,

Αν και αναπληρωματικό μέλος λέτε πολλά και ως συνήθως άστοχα.
Σας το έχουν επισημάνει κατ’ επανάληψη, σε δημόσιες μάλιστα συνεδριάσεις, ότι έχετε γίνει ιδιαιτέρως κουραστικός με τα ακατάσχετα που γράφετε.

Μέχρι όμως να το κατανοήσετε-ελπίζω να έχετε αυτή την ικανότητα, βοηθήσετε μας να ξεσκεπάσουμε μαζί τους νεαρούς τσαρλατάνους υβριστές που βρίσκονται στο δήμο.
Αλλιώς σιωπή.

Καληνύχτα σας προς το παρόν.

Χρήστος Αλεξάκος
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης “ελπίδα”

Κ. “Επικεφαλής δημοτικής παράταξης”,

είναι η τελευταία φορά που χάνω το χρόνο μου αλληλογραφώντας μαζί σας.

Παρ’ όλ’ αυτά, δεν θα αφήσω ασχολίαστο το γεγονός πως ενώ έχετε σχεδόν μηδενική παρουσία στις συνεδριάσεις του ΔΣ του ΝΠΠΠ, βασίζεστε, όπως έχει κατ’ επανάληψη καταδειχθεί, στους μελλοντικούς σας εκλογικούς εταίρους προκειμένου να σας “ενημερώνουν” για όσα, εν πάση περιπτώσει, από τα διαμειβόμενα τους επιτρέπει να αντιλαμβάνονται η συμπλεγματική τους προσωπικότητα και η αγωνία για τα “δευτερόλεπτα της δημοσιότητας” που τους εξασφαλίζουν ως αντάλλαγμα οι συνεργάτες σας.

Εξάλλου, το παραλήρημά σας, κάθε φορά που δεν καταφέρνετε να επιβάλετε την άποψή σας, είναι αυτό ακριβώς που σας χαρακτηρίζει “σε πολλές δημόσιες συνεδριάσεις” (ιδίως σε αυτές που, ενώ προεδρεύετε, είστε κατά κανόνα “μειοψηφών” -γι’ αυτό και αρνείστε πάντα οποιαδήποτε διαδικασία ψηφοφορίας και “άλλες δημοκρατικές αβρότητες”)…

Και κάτι ακόμη : επειδή πολλές -μα πάρα πολλές- ποσοστιαίες μονάδες απέχει η “δημοτική σας παράταξη” από το να περιλαμβάνει όλους τους πολίτες της Σπάρτης, ώστε να γενικεύετε τα εν οικω έθη σας και εν δήμω, εκλαμβάνω απλώς ως μια ακόμη εκδήλωση επηρμένης κεφαλής την ακροτελεύτια “προσταγή” σας. Το “σιωπή” να το απευθύνετε “εκεί που σας παίρνει”. Και σ’ αυτούς που σας ανέχονται.

Η πολιτική “σταδιοδρομία” από τη ντόρα στο ντόρο είναι πολύ μικρή ! Όση, ακριβώς, μπορεί κανείς να διανύσει αν το μόνο άλογο που διαθέτει είναι ένα καλάμι…

Βασίλης Γεωργιάδης