Αστυνομικό Δελτίο Πελοποννήσου 23ης Ιουλίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 4 αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, αφού μπήκαν σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής,

με τη χρήση σωματικής βίας την ακινητοποίησαν και της αφαίρεσαν χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άργους.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 33χρονος ημεδαπός, γιατί καλλιεργούσε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους -1,30- μέτρα, το οποίο εκριζώθηκε και κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -3,4- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.  

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας (1) 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους -4,3- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 33χρονος ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 33χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -101.644,05- ευρώ. Ο 33χρονος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.