Δυνατές μεταγραφές: Βιγιαφάνε και Παρασκευαϊδης στην ΑΕ Σπάρτη!

Τελικά όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.Τις τελευταίες ώρες πολλά είχαν ακουστεί όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕ Σπάρτης.Αρκετά ονόματα είχαν πέσει στο τραπέζι που τα περισσότερα έμειναν απλά στις συζητήσεις.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του FLY σήμερα κάποιες από τις συζητήσεις καρποφόρησαν με αποτέλεσμα μάλιστα η ΑΕ Σπάρτη να έχει τη χαρά να εντάξει στο ρόστερ της δύο αξιόλογους ποδοσφαιριστές μεγάλης αξίας.Συγκεκριμένα τους Νικολά Βιγιαφάνε και Γιώργο Παρασκευαϊδη.

(Σημείωση: Τις μεταγραφές αυτές γνωρίζαμε από εχτές στον FLY από έγκυρη πηγή, αλλά μετά από αίτημα της ομάδας και συγκεκριμένα του Άρη Γιαννακόπουλου που μας ζήτησε να μην γράψουμε-παρουσιάσουμε τίποτα για να μην υπάρξει ίσως κάποιο πρόβλημα, εμείς το σεβαστήκαμε και φυσικά δεν το κάναμε για το καλό της ομάδας, πράγμα που δεν έγινε από άλλα Μ.Μ.Ε του νομού.)

Όταν ρωτήθηκε ο Άρης Γιαννακόπουλος για το θέμα δήλωσε τα εξής:

“Όλοι μου είπαν ΟΚ και αργότερα αθέτησαν το λόγο τους και έγραψαν…Τι να πώ!”

Η ΑΕ Σπάρτη προχώρησε στη μεταγραφή του Νικολά Βιγιαφάνε αδερφός του Σαντιάγο που παίζει στον Παναθηναϊκό.Ο Βιγιαφάνε δοκιμάστηκε στη Σπάρτη και πραγματικά “έβγαλε μάτια”.Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που χειρίζεται εξίσου καλά τη μπάλα και με τα δύο πόδια!Αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα της Σπάρτης στο κέντρο και την επίθεση!

Vigiafane
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕ

Ο Νίκολας Γκαστόν Βιγιαφάνε, όπως είναι το πλήρες όνομα του είναι 26 ετών (γεννημένος το 1988), έχει ιταλική καταγωγή, 1.77 ύψος, είναι αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται στη θέση του μεσοεπιθετικού, είτε ως επιτελικός μέσος είτε ως αριστερός χαφ. Ο Βιγιαφάνε ξεχωρίζει για την άριστη τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητα του. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αργεντινή, στην Μπόκα Τζούνιορ (2006-2010) και συνέχισε στις Οράλια Βραζιλίας (2011), Σαν Μάρκος Ντε Άφρικας της Χιλής (2012 -31 συμ. – 4 γκολ) , Σαντιάγκο Χιλής (2013-A– 10 συμ.) και στην Ισπανική Ατλέτικο Σανλουγκουεάνο (2013-B-10 συμ.) στην Δεύτερη κατηγορία. Τον περασμένο Ιανουάριο ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Παναχαϊκής, φορώντας την φανέλα των Πατρινών 10 φορές στην Football League και πετυχαίνοντας 3 γκολ, ενώ αντίκρισε και μία κόκκινη κάρτα.

Το επόμενο μεγάλο όνομα που προστέθηκε εδώ και λίγες ώρες στο ρόστερ της ΑΕ Σπάρτης είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας Γιώργος Παρασκευαϊδης.Ο έμπειρος αμυντικός θα προσδώσει σιγουριά στα μετόπισθεν της ομάδας.

paraske24

Για το flynews.gr: Τάκης Λ. Καρβουνιάρης