Λακωνικός – Κανδήλα! Ένας μόνο για την κορυφή!

Δύο 24ωρα πριν το μεγάλο derby ανάμεσα στο Λακωνικό και την Κανδήλα που θα δώσει την πρώτη θέση! Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, στις 8.00 μ.μ., στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπάρτης με γηπεδούχο το Λακωνικό.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες έχουν από 3 νίκες, με τα στοιχεία να δείχνουν καλύτερη επίθεση για το Λακωνικό και αποδοτικότερη άμυνα για την Κανδήλα, μιας και οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά έχουν πετύχει 192 πόντους κι έχουν δεχτεί 159, ενώ η αρκαδική ομάδα έχει σημειώσει 185 πόντους, με παθητικό 130 πόντους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από την Κυριακή η 1η θέση θα ανήκει σε μία ομάδα, μιας και Λακωνικός και Κανδήλα έχουν από 6 βαθμούς, στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λακωνικός συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, κυρίως στα play maker με το Μουχτερό και τον Τσαουσίδη να βρίσκονται στα … πιτς! Ο Λάμπρος Χριστοδουλάκος αναμένεται να σηκώσει το βάρος της συγκεκριμένης θέσης, έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις στο τελευταίο παιχνίδι ως πρώτος σκόρερ με 22 πόντους.