Ο Σάκης Τσιώλης μένει στον Αστέρα μέχρι το 2015

tsiwlis-flynewsΜετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ Γιώργος Μποροβήλος πήρε το λόγο και ανακοίνωσε στους εκπροσώπους Τύπου την ανανέωση συνεργασίας για τις επόμενες δύο χρονιές με τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη.

Αρχικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Αστέρα με την Ξάνθη λέγοντας «Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μόνο νίκες, αλλά υπάρχουν οι ισοπαλίες και οι ήττες. Ένα παιχνίδι στην έδρα μας, που η ομάδα μας είναι και παραμένει ισχυρή, χάθηκε, αλλά το ποδόσφαιρο έχει όλα τα αποτελέσματα» για να συνεχίσει στο λόγο του και να αναφερθεί στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάκη Τσιώλη.

Χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΠΑΕ δήλωσε: «Ο Αστέρας βλέποντας την επόμενη μέρα και εκτιμώντας πραγματικά το έργο του προπονητή μας Σάκη Τσιώλη, που όλοι γνωρίζετε τι έχει προσφέρει και πόσο πετυχημένη είναι η πορεία της ομάδας στο διάστημα που συνεργαζόμαστε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ήρθαμε σε συμφωνία προκειμένου να είναι μαζί μας και τις δύο επόμενες χρονιές. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Ελπίζουμε πώς το έργο του θα συνεχιστεί, όχι μόνο αυτό που έχει κάνει μέχρι σήμερα, αλλά ότι ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες περιμένουν την ομάδα. Να συνεχίσει να έχει υψηλούς στόχους και ελπίζουμε πώς στα παιχνίδια που έρχονται σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και στα πλέυ-οφ, πώς ο Αστέρας θα πάρει αυτό που του αξίζει και νομίζω πώς αυτό που του αξίζει το έδειξε όλη τη χρονιά.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σάκης Τσιώλης, που ευχαρίστησε τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας κ.κ. Καυμενάκη, Μπάκο για την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του με την ανανέωση της συνεργασίας, αλλά και τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Μποροβήλο και τη διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης για την ανανέωση συνεργασίας έχουν ως εξής: «Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω πραγματικά τους δύο ιδιοκτήτες της ομάδας για την εκτίμηση τους, τους κ.κ. Καυμενάκη, Μπάκο, που μου δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίσω σε μία ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Τρίπολης, που πολλές φορές έχουμε πει πώς ο κάθε προπονητής νιώθει προνομιούχος, με αυτά που του παρέχει αυτή η ομάδα.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γιώργο Μποροβήλο και τη διοίκηση, για την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον.

Η αγάπη του κόσμου, η εκτίμηση των ιδιοκτητών ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος για να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Άλλωστε δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα ή διαφωνία σε οτιδήποτε.

Ένας δεύτερος σημαντικός λόγος είναι ότι ο Αστέρας φαίνεται πώς έχει λαμπρό μέλλον και ότι ακόμα μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα.

Αυτοί είναι οι λόγοι και θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω για μία ακόμα φορά τους ιδιοκτήτες, για την αγάπη, την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου»
arcadiavoice