Απάντηση της Τ.Ο. Σπάρτης Χρυσής Αυγής προς το Κ.Κ.Ε Λακωνίας

Τι απαντά το ΚΚΕ;

Ως συνήθη πολιτική, το ΚΚΕ έχει υιοθετήσει το σύστημα της επίρριψης ευθυνών για οποιοδήποτε δεινό ταλανίζει την ελληνική κοινωνία στα αντιλαϊκά μέτρα, στην Ε.Ε. και το καπιταλιστικό σύστημα. Έχει δε και το θράσος να αποκαλεί τη Χρυσή Αυγή …

κόμμα του αστικού πολιτικού συστήματος, οργάνωση του κεφαλαίου και ναζιστικό μόρφωμα.
Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Το δελτίο τύπου του ΚΚΕ συντάχθηκε και δημοσιεύθηκε λίγες μέρες από την αναμενόμενη διαμαρτυρία των κατοίκων της Τραπεζοντής και των γύρω χωριών, με αιτία την εγκληματικότητα των ΡΟΜΑ και την ανυπαρξία της πολιτείας και του νόμου προς αντιμετώπιση της ραγδαίας αυτής αύξησης.
Συγκεκριμένα αναφέρει πως η Χρυσή Αυγή ήταν μπροστά στη διαμαρτυρία, υποκριτικά συμμεριζόμενη το πρόβλημα της τοπικής κοινωνίας. ΟΥΔΕΝ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟ.
Πιστή στις αρχές της η Χρυσή Αυγή, στηλιτεύει το πρόβλημα της ευρύτερης περιοχής του πρώην Δήμου Φάριδος, επιρρίπτοντας τις ευθύνες τόσο στους άμεσους υπαίτιους, δηλαδή τους ΡΟΜΑ, όσο και στους έμμεσους, δηλαδή σε όλες τις κρατικές δομές(αστυνομία, ΔΕΗ και λοιπές υπηρεσίες), οι οποίες όφειλαν να τηρούν τους νόμους και τις διαδικασίες στα πλαίσια της πρόληψης αυτής της εγκληματικής έξαρσης, απαιτώντας από αυτούς ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Για να γίνουμε ακόμα πιο ακριβείς στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι «ένταση δημιουργήθηκε  τις τελευταίες μέρες». Να ενημερώσουμε λοιπόν τους ιθύνοντες της Ν.Ε. του ΚΚΕ(επειδή ή εκτός Λακωνίας ζουν, ή η καλλιέργεια της προλεταριακής συνείδησης τους έχει βγάλει εκτός τόπου και χρόνου) ότι ένταση επικρατεί εδώ και μια πενταετία, όπου ΡΟΜΑ με την ανοχή πολιτικών και υπηρεσιών επιδίδονται σε σωρεία κλοπών – διαρρήξεων κατάτρομοκρατώντας τους κατοίκους.
Ομολογουμένως με την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής κάποιες ενέργειες έγιναν αρχικά από υπηρεσίες, αλλά και με την διαρκή παρουσία στην περιοχή, η κατάσταση έχει βελτιωθεί αισθητά. Βεβαίως παρόλη τη θετική εξέλιξη, η Χρυσή Αυγή Σπάρτης, συνεχίζει να τηρεί τη δέσμευση προς τους παθόντες, πως η υποστήριξη και ο αγώνας της δεν θα σταματήσει έως ότου παύσει τελείως η παραβατική συμπεριφορά των ΡΟΜΑ. Το ΚΚΕ που παραθέτει μόνο αιτίες για την εγκληματικότητα τι έχει να προτείνει ως λύση; ΚΑΜΙΑ, μιας και όλη του η έννοια αναλώνεται στο να αναζητούν τρόπους να εξασφαλίσουν πολυτελείς συνθήκες διαβίωσης τόσο για τους ΡΟΜΑ, όσο και για κάθε λογής λαθρομετανάστη – εισβολέα.
Ξεχνά το ΚΚΕ πως εδώ είναι Ελλάδα, και πρωταρχικό μέλημα των κυβερνήσεων θα έπρεπε να είναι η εξασφάλιση καλών συνθηκών διαβίωσης με την παροχή εργασίας στους ανέργους, επαρκών αποδοχών στους εργαζομένους, σωστού συστήματος υγείας και εκπαίδευσης ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, οι οποίοι υφίστανται τη χείριστη μορφή ρατσισμού, αισθανόμενοι απόλυτα δικαιολογημένα ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΙ από τις ανθελληνικές πολιτικές που υιοθέτησαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις στον τομέα στήριξης των αλλοδαπών και των ΡΟΜΑ, με πρωτοστάτες το ΚΚΕ και τα λοιπά αριστερά (από)κόμματα.
Ξεχνά το ΚΚΕ Λακωνίας ότι προ τριετίας κατέβασε από την πρωτεύουσα «συντρόφους» του ΠΑΜΕ για να συμπαρασταθεί στους Πακιστανούς και λοιπούς ασιάτες της Σκάλας,  που παρανόμως κατέλαβαν την πλατεία των Πηγών φωνάζοντας να δοθεί 50€ ημερομίσθιο στους παράνομους, την ίδια ώρα που η ανεργία κάλπαζε στη Λακωνία, και ο Λάκωνας μετά βίας εξασφάλιζε ίσα ίσα τα προς το ζην. Τότε εξαφανίστηκαν μόνο στο άκουσμα του ότι η Χρυσή Αυγή ήθελε να πάρει θέση στο συγκεκριμένο ζήτημα, τώρα είναι γενικώς εξαφανισμένοι και περιορίζονται σε δηλώσεις αναμασώντας τα ίδια τσιτάτα, στον ίδιο πάντα ξύλινο σταλινικό λόγο.
Επανερχόμενοι στην αρχή της απάντησης μας να διευκρινίσουμε στο ΚΚΕ ότι η αύξηση της εγκληματικότητας και της χρήσης ναρκωτικών οφείλεται και στην κρίση, επειδή όμως προϋπήρχαν αφενός, και τα πραγματικά αντιλαϊκά μέτρα που υποστήριξε κυρίως το ΚΚΕ για τους «κολασμένους της γης» και τους ευπαθείς  που αποδεδειγμένα, και ιδιαιτέρως οι ΡΟΜΑ, επιδίδονται σε εγκληματικές ενέργειες και εμπόριο ναρκωτικών, έχουν βάλει όχι απλώς ένα λιθαράκι αλλά έναν τεράστιο ογκόλιθο στην σημερινή αποδήμηση της κοινωνίας και στην κατάντια της δημόσιας ασφάλειας αφετέρου.
Όσο για το αν η Χρυσή Αυγή είναι συστημικό κόμμα και οργάνωση του κεφαλαίου, θα θέσουμε μερικά ερωτήματα και μέσω αυτών θα διαψευστούν πλήρως τα ορφανά του Στάλιν.
1.    Ποιο κοινοβουλευτικό κόμμα έχει βρεθεί τόσες φορές στο δρόμο δίπλα στον έλληνα πολίτη, για ένα σωρό διαφορετικά ζητήματα δημιουργώντας λύσεις, την ίδια ώρα που το ΚΚΕ επιδίδεται σε πορείες λαθρομεταναστών και λοιπών συνδικαλιστικών φορέων με κανένα αποτέλεσμα ;
2.    Ποιο κοινοβουλευτικό κόμμα έχει δεχθεί τόσες επιθέσεις φραστικές και τρομοκρατικές;
3.    Ποιο κοινοβουλευτικό κόμμα αρνούνται να «παίξουν» οι μεγαλοκαναλάρχες και να γράψουν έναν καλό λόγο οι μεγαλοεκδότες σε μια συνομωσία σιωπής;
4.    Σε ποιο κοινοβουλευτικό κόμμα κάνουν συνεχείς επιθέσεις σε φραστικό επίπεδο, και παράλληλα αναλώνουν όλη τους την ενέργεια με μηνύσεις, κατασυκοφαντήσεις, παρεμπόδιση του κοινοβουλευτικού ελέγχου και ένα σωρό άλλα όλα τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής, συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ;
5.    Με ποιο κόμμα δεν συνομιλούν υποτίθεται επειδή δηλώνουν απέχθεια προς τις θέσεις και τις τακτικές του, ενώ στην πραγματικότητα εντέχνως το αποφεύγουν, γιατί η κοινή λογική και η αλήθεια θα τους εξευτελίσει συμπεριλαμβανομένου του ΚΚΕ;
6.    Ποιο κόμμα λέει την αλήθεια, χωρίς καμιά κολοτούμπα στις θέσεις και τις διακηρύξεις του εδώ και δεκαετίες, και ενώ όλα βγαίνουν μπροστά μας και προτείνει δραστικές λύσεις για τα προβλήματα της χώρας, τα υπόλοιπα κόμματα, είτε επιδεικτικά τις αγνοούν, είτε τις βαφτίζουν δικές τους;
Η απάντηση είναι μια: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μιλά το ΚΚΕ για αστικό τρόπο ζωής και καπιταλισμό την ώρα που εκατοντάδες είναι οι απολυμένοι του τηλεοπτικού σταθμού 902 και τους εκδοτικού τους οίκου, στους οποίους εκτός από τις αποζημιώσεις, δεν έχουν καταβληθεί ούτε καν τα δεδουλευμένα τους.  Την ώρα που ενώ τα παιδιά του λαού φοιτούν στα δημόσια σχολεία, τα παιδιά των βο(υ)λευτών και μεγαλοστελεχών του ΚΚΕ φοιτούν στα αμερικάνικα κολέγια με τα πανάκριβα δίδακτρα, εντρυφώντας στον αμερικανισμό και στον καπιταλισμό που τόσο απεχθάνονται όπως δηλώνουν. Αλλά ας μην ξεχνάμε, αυτές είναι οι σχολές που παράγουν τους σύγχρονους, ενημερωμένους και επαγγελματίες συνδικαλιστές.
Μιλά για λαϊκή αλληλεγγύη την ώρα που δεκαετίες τώρα «τσεπώνει» τις κομματικές επιχορηγήσεις και ποτέ δεν πρόσφερε ούτε ένα κιλό ψωμί στο λαό που δεινοπαθεί από τις πολιτικές για τις οποίες είτε έχει προσυπογράψει, είτε έχει τηρήσει ένοχη σιωπή.
Μιλά για εργατικό κίνημα, συνδικαλισμό, σωματεία και μονοπώλια την ώρα που με καταστρεπτικούς χειρισμούς κατέστρεψε σχεδόν το σύνολο της ελληνικής βιομηχανικής παραγωγής, δίνοντας την βορά στα ίδια τα μονοπώλια που κατηγορεί.
Και τέλος αποκαλεί τους Χρυσαυγίτες φασίστες και νεοναζί, την ώρα που οι πρόγονοι των ελλήνων εθνικιστών πολέμησαν τους ιταλούς και γερμανούς εισβολείς, δίνοντας αίμα για την τιμή και την ελευθερία της πατρίδας. Σε αντίθεση όμως οι πρόγονοι των ΚΚΕδων πρόδωσαν την πατρίδα τους, κάνοντας δύο φορές συμφωνία με τον γερμανό κατακτητή(σύμφωνο Ρίμπεντροφ – Μολότοφ, συμφωνία στο Λιβάδι). Αυτοί που αιματοκύλισαν την Ελλάδα, κατασφάζοντας όσους είχαν αντίθεση άποψη, για να αποσπάσουν ένα μεγάλο μέρος της χώρας και να το δωρίσουν στη «μεγάλη Σοβιετία». Αυτοί που με την ηθική φθορά που κατάφεραν στο στράτευμα, κατέστρεψαν τη μικρασιατική εκστρατεία και την μετέτρεψαν σε μικρασιατική καταστροφή.
Αυτά και πολλά άλλα κατάπτυστα ενστερνίζονται στο ΚΚΕ ακόμα και σήμερα, και εμείς ως Χρυσή Αυγή προτείνουμε να απομονώνονται και να λογοδοτούν για αυτή την ανθελληνική συμπεριφορά τους. Γιατί για όλα όσα προαναφέραμε τα ιστορικά ντοκουμέντα έχουν αποδείξει ότι ισχύουν, σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς τους, οι οποίοι είναι υστερικές κορόνες στην προσπάθεια τους να σώσουν ότι απέμεινε από το σαθρό οικοδόμημα της ψευτοιδεολογίας τους και την όλο και πιο μειωμένη εκλογική τους δύναμη.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε στο ΚΚΕ ότι η Λακωνία τίμησε τη Χρυσή Αυγή με το 11% ενώ το ΚΚΕ έλαβε 3%. Μαζί με τη γενικότερη τάση των εκλογικών αποτελεσμάτων όπου σε περιοχές με χαμηλά εισοδήματα η Χρυσή Αυγή σάρωσε ενώ το ΚΚΕ έχασε περισσότερους από τους μισούς ψηφοφόρους του, καταλαβαίνουμε πλέον ότι δεν έχουμε να κάνουμε με το κόμμα του λαού, αλλά με το κόμμα της θολοκουλτούρας και της πλουτοκρατίας(μιας και γενικά παρουσίασε άνοδο ποσοστών στις πλούσιες περιοχές).
Η Χρυσή Αυγή γνωρίζει πως η συνεχής της δράση ενοχλεί τους ανθέλληνες του ΚΚΕ. Δεν μένει λοιπόν παρά να τους υποσχεθούμε, πως θα συνεχίσουμε με αμείωτη ένταση να είμαστε στο πλευρό του ελληνικού λαού όπου και όποτε μας χρειάζεται, είτε στη βουλή, είτε στο δρόμο, είτε με ανθρωπιστικές παρεμβάσεις(ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ … ΑΠΟΤΥΧΙΑ).
Σας ευχόμαστε να συνεχίσετε ακάθεκτοι με την αναχρονιστική και ανθελληνική σας πολιτική να αυτοδιασύρεστε σε όλους τους τομείς….
ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

Χρυσή Αυγή

Ο κύριος Μαστρογιαννόπουλος, γραμματέας της ΝΕ του ΚΚΕ Λακωνίας μίλησε στον fly για το θέμα.

Ακούστε εδώ τι δήλωσε:

{saudioplayer}kkexrisiavgi1.mp3{/saudioplayer}

{saudioplayer}kkexrisiavgi2.mp3{/saudioplayer}