Έναρξη προετοιμασίας και αγώνων για τα τμήματα του Λακωνικού

Έτοιμος για … όλα ο Λακωνικός που ρίχνεται στη μάχη για τη νέα αγωνιστική χρονιά και το 5ο έτος λετουργίας του! Έχοντας στελεχώσει τα πολυάριθμα τμήματά του με νέους παίκτες και συνεργάτες,

η ομάδα μπάσκετ του νομού ξεκινάει τη μπασκετική σεζόν με derby στο παιδικό κι εφηβικό τμήμα, αξιολόγηση του μυοσκελετικού συστήματος των ανδρών και μία πρώτη συνάντηση  – προπόνηση στις ενδυναμωμένες Ακαδημίες του! Ειδικότερα:

Ανδρικό Τμήμα
Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στην Α΄ Τοπική Κατηγορία, οι παίκτες του Θανάση Σκιαδά, ανάμεσα στους οποίους και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη νέα χρονιά τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου. Ο Λακωνικός, θέλοντας να κάνει ένα ακόμη βήμα στον τρόπο λειτουργίας του, ανακοινώνει τη συνεργασία του με το φυσικοθεραπευτή, Χάρη Βελδέκη, ο οποίος θα αναλάβει την αξιολόγηση του μυοσκελετικού συστήματος των παικτών, με σχετικές μετρήσεις και ασκησιολόγιο. Παράλληλα, ο νέος συνεργάτης της ομάδας θα αναλάβει και το κομμάτι των Πρώτων Βοηθειών, κατά τη διάρκεια των αγώνων, το οποίο αποτελεί σαφή και υποχρεωτική οδηγία από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ακαδημίες
Το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 μ.μ., στο Κλειστο Γυμναστήριο Σπάρτης, θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις στις Ακαδημίες του Λακωνικού. Οι προπονητές, Θεόδωρος Σφυρής και Θανάσης Σκιαδάς, πτυχιούχοι Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα καλαθοσφαίρισης, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κ μέλη του ΣΕΠΚ, συνεχίζουν το έργο τους και τη δουλειά με τους νεαρούς παίκτες και απευθύνονται, όπως κάθε χρόνο, σε αγόρια και κορίτσια 6 – 13 ετών, που θέλουν να μάθουν
και να αγαπήσουν το μπάσκετ, δίχως ερασιτεχνισμούς.

Παιδικό – Εφηβικό Τμήμα
Στη μάχη ρίχνονται και οι Παίδες – Έφηβοι του Λακωνικού, καθώς την προσεχή Κυριακή και ώρες 15.00 (παιδικό) και 17.00 (εφηβικό) αντιμετωπίζουν τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΣ, στοχεύοντας σε μία αξιόλογη πορεία και φέτος.

Καλή μπασκετική χρονιά!