Και αυτό το Σαββατοκύριακο τα φώτα στη Βαμβακού!

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στην Πανελλήνια Ορειβατική Συνάντηση, το Κρόνιο Πέρασμα, την κοσμοσυρροή στις πηγές της Αγίας Παρασκευής, το παραδοσιακό πανηγύρι και το Barbeque στην Κάτω Βρύση,

ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή, στα πλαίσια του 3ου Κύκλου Εκδηλώσεων “ΦΥΣΗκά Βαμβακού”,  συνεχίζει τη δράση του με δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, επιχειρηματικού – αγροτικού και μουσικού ενδιαφέροντος!

*Σάββατο 8 Αυγούστου 2015 | 08.30 μ.μ.
Ημερίδα με θέμα: Το επιχειρείν στην ύπαιθρο ΙΙ | Το παράδειγμα της “Υγαία”

Είναι, άραγε, το … Αγροτοεπιχειρείν η λύση στην κρίση; Το 2014, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέα Ζωή προσέγγισε το ζήτημα σε θεωρητική βάση. Συμπαραστάτες στην ημερίδα που διοργανώθηκε στη Βαμβακού ήταν το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Κέντρο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας.

Φέτος, περνάμε στην πράξη … Στις εκδηλώσεις “ΦΥΣΗκά Βαμβακού 2015”, θα ξεδιπλωθεί το παράδειγμα ενός νέου ανθρώπου που αποδεικνύει καθημερινά ότι η επιχειρηματικότητα στην ύπαιθρο μπορεί από τη … Γη του Πάρνωνα να ξεπεράσει τα σύνορα της Λακωνίας!
Ο Αλέξανδρος Βλήτας και η Κωνσταντίνα Κοσμά μας παρουσιάζουν την πολυβραβευμένη … Υγαία!

Επίσης, στην ημερίδα ο MSC Γεωπόνος, Μάριος Σώτηρας, μας αναλύει τους τρόπους αύξησης της παραγωής και λύνει όλες τις απορίες αναφορικά με τους κινδύνους που παραμονεύουν, αλλά και τις αιτίες προσβολής ποσότητας & ποιότητας του καρυδιού και του κάστανου.

*Κυριακή 9 Αυγούστου 2015
Μουσικό Αφιέρωμα στο Χρήστο Νικολόπουλο | 10.00 μ.μ.

Ο συντοπίτης & αγαπημένος φίλος, Δημήτρης Βούρας, και το Ωδείο Μελοποιία έρχονται στη Βαμβακού για ένα μοναδικό αφιέρωμα στο Χρήστο Νικόλοπουλο, με … “Στίχο Ελληνικό”.