Μπαράζ ατυχημάτων με τρακτέρ στη Λακωνία! Ένας τραυματίας κι ένας νεκρός!

Η Λιμενική Αρχή Γυθείου, ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τριπόλεως, για πτώση από απόκρημνη ακτή, ενός τρακτέρ στο οποίο επέβαινε ο 46χρονος οδηγός του, στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμενίσκου «ΕΛΑΙΑΣ» Δήμου Μονεμβασιάς.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώνοντας ότι ο 46χρονος είχε ανασυρθεί, έχοντας τις αισθήσεις του και είχε διακομιστεί στο Γενικό Νοσοκομείο «ΜΟΛΑΩΝ», όπου παραμένει νοσηλευόμενος καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα. Κατά δήλωση του ανωτέρω, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να εξέλθει από τον δρόμο και να καταλήξει ο ίδιος στη θάλασσα και το αγροτικό μηχάνημα στο οποίο επέβαινε, σε βραχώδες σημείο της ακτής.

Από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Γυθείου

Επίσης, Χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, γεωργικός ελκυστήρας που χρησιμοποιούσε 52χρονος ημεδαπός για την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 52χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης.