Βούλιαξαν Μάνη και Μονεμβασιά το τριήμερο της Πρωτομαγιάς!

Μες στην κατήφεια της εποχής, όπως αποδείχθηκε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, Μάνη και Μονεμβασιά έδωσαν έναν καλό λόγο στους Λάκωνες, για να χαμογελάσουν! Τα εκτενή και πολυάριθμα αφιερώματα από το εξωτερικό -και όχι μόνο-

στις εν λόγω περιοχές έπιασαν τόπο, με αποτέλεσμα οι αφίξεις τις πρώτες ημέρες του Μάη να χτυπήσουν κόκκινο!

Οι τουρίστες προέρχονταν από πολυάριθμα μέρη της Ελλάδος, ενώ αισθητή έκαναν την παρουσία τους οι μαθητές που επέλεξαν τη Μάνη και τη Μονεμβασιά, για τις εκδρομές τους.

Όσον αφορά το εξωτερικό, Κινέζοι, Ρώσοι, Ιταλοί και Γερμανοί έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη Λακωνία, αφήνοντας τον όβολό τους σε ξενοδοχειακά καταλύματα, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επισκέπτες στα Σπήλαια του Διρού έπρεπε να περιμένουν περισσότερο από μία ώρα για να μπουν στο χώρο, με αποτέλεσμα κάποιοι από αυτούς να αποχωρήσουν!

Καλά τα νέα και για το Γύθειο, καθώς ο Απρίλιος έφυγε φέρνοντας μαζί του το πρώτο κρουαζιερόπλοιο, το οποίο αποβίβασε πολυάριθμους επισκέπτες, οι οποίοι βρέθηκαν στα αρχαιολογικά μνημεία της Λακωνίας και όχι μόνο. Να προστεθεί και η … απόβαση 20 ρωσικών ιστιοπλοϊκών σκαφών, στα πλαίσια του αθλητικού τουρισμού!

Και εις ανώτερα!