Κλοπές, ηρωίνη και λαθραία τσιγάρα στο αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, ένας 31χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μολάων, για κλοπή.

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 26 και 58 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν -52- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα καπνού, βάρους -68- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου.

Ανακοινώνεται ότι, στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, φυλάσσονται δύo τηλεοράσεις, δέκα κινητά τηλέφωνα, επτά ρολόγια, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένας θερμοπομπός, κοσμήματα, χρήματα κ.α., τα οποία έχουν ανευρεθεί και κατασχεθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τη διάρκεια ερευνών για την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας. Όποιοι πολίτες ενδέχεται να αναγνωρίσουν κάποια από τα κατασχεθέντα αντικείμενα ή επιθυμούν να καταγγείλουν σχετικά περιστατικά κλοπών, παρακαλούνται να προσέλθουν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας ή να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 27210-44644 27210-44640 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.