Πράσινο φως από το Ελεγκτικό Συνέδριο για τη μεταφορά μαθητών! Δικαιώθηκαν οι ιδιοκτήτες ταξί!

Τελευταία εξέλιξη στο ζήτημα της μεταφοράς των λακώνων μαθητών

Το πράσινο φως άναψε το Ελεγκτικό Συνέδριο, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση από τον κύριο Σωτήρη Ροϊνό, εκδόθηκε η απόφαση, η οποία είναι θετική και δικαιώνει τους μεταφορείς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ για το θέμα αύριο στην πρωινή ζώνη του FLY. Αποκλειστική συνέντευξη με την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κυρία Ντία Τζανετέα.

Το χθεσινό ρεπορτάζ του FLY

Γ.Κοκκίνης στον FLY: “Η μεταφορά μαθητών … βρωμάει στην Πελοπόννησο! Από υποσχέσεις και ψέματα άλλο τίποτα η κα Τζανετέα

Σε μάστιγα έχει εξελιχθεί το ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών για την τρέχουσα περίοδο, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οι ιδιοκτήτες ταξί επανέρχονται στο θέμα αποκαλύπτοντας ότι μπήκε ο Απρίλιος και δεν έχουν λάβει ούτε ένα ευρώ για τη μεταφορά! Για το θέμα αυτό μίλησε στην πρωινή ζώνη του FLY ο κύριος Κοκκίνης, ο οποίος υπογράμμισε σε έντονο ύφος ότι την αποκλειστική ευθύνη την έχει η Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου. Παράλληλα, τόνισε ότι το θέμα έχει κολλήσει στο Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο δεν έχει ακόμα εκδώσει την απόφαση. Συγχρόνως, δεν παρέλειψε να δηλώσει με οργή ότι οι υποχρεώσεις των ιδιοκτητών ταξί τρέχουν (ΟΑΕΕ, ΦΠΑ, καύσιμα) και και κατέστησε σαφές ότι ζητούν από την κυρία Τζανετέα να εκταμιεύσει κάποιο πόσο έναντι, ώστε να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα, καθώς έχουν στεγνώσει οικονομικά! Μάλιστα, ο κύριος Κοκκίνης δήλωσε χαρακτηριστικά στον αέρα του FLY “Από υποσχέσεις και ψέμα άλλο τίποτα η κυρία Τζανετέα”. Επίσης, τόνισε ότι μέχρι σήμερα η μεταφορά των μαθητών είναι παράνομη, καθώς δεν υπάρχει νομική κάλυψη, λόγω ανυπαρξίας παράτασης της σύμβασης, υπογραμμίζοντας ότι η διαδικασία διεξάγεται χάρη στην καλή διάθεσή των ιδιοκητών ταξί. Τέλος, ο κύριος Κοκκίνης ανέφερε στον αέρα του FLY ότι η υπόθεση της μεταφοράς μαθητών “βρωμάει” κυρίως στην Πελοπόννησο και προανήγγειλε δικαστική μάχη για εξασφάλιση των δεδουλευμένων!

{youtube}xzpzlGYYUPE{/youtube}

Στον αέρα του FLY μίλησε και ο κύριος Σωτήρης Ροϊνός, ο οποίος ανέπτυξε το σκεπτικό του για το θέμα, τονίζοντας ότι το ζήτημα δεν θα σταματήσει εδώ!

{youtube}QZ7PXCEo4UI{/youtube}