ΤΕΙ Σπάρτης: Διεκδικούν με εξώδικη διαμαρτυρία την ολοκλήρωση των διορισμών τους!

Λέγομαι Κώστας Κουτράκης και εργάζομαι με σύμβαση έργου ως τεχνικός στο Παράρτημα του ΤΕΙ Πελοποννήσου στη Σπάρτη, στο τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.

Στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνουμε 36 άτομα που έχουμε εκλεγεί σε θέσεις Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) σε διάφορα ΤΕΙ της χώρας ούτως ώστε να δικαιωθούμε στο χρόνιο αίτημά μας για ολοκλήρωση του διορισμού μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για μια εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία προς τα υπουργεία Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στο Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Οι θέσεις για τις οποίες έχουμε εκλεγεί, από τα ιδρύματά μας, αφορούν σε προκηρύξεις από το 2008, δηλαδή πολύ πριν τις όποιες μνημονιακές δεσμεύσεις για το πάγωμα των διορισμών στο δημόσιο. Παρά τις συνεχείς, όλα αυτά τα χρόνια, προσπάθειές μας να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες (έλεγχος νομιμότητας φακέλων) στο υπουργείο Παιδείας δεν έχουμε καταφέρει κάποιο αποτέλεσμα. Στα πλαίσια του προγραμματισμού των προσλήψεων για το 2015 του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης έχουμε στείλει το συγκεκριμένο εξώδικο προς τους εμπλεκόμενους φορείς και αγωνιζόμαστε ώστε να συμπεριληφθούν οι θέσεις που μας αφορούν και να τελειώσει έτσι η εξαετής, για πολλούς από εμάς, ομηρία.

Αν λάβουμε υπόψη και την υποστελέχωση του τμήματος της Σπάρτης είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνετε την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης των διορισμών. Ευελπιστούμε στην υποστήριξή σας, μέσω της δημοσίευσης του εξωδίκου.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση,
Κώστας Κουτράκης.