Ναρκωτικά, παρεμπόριο, κλοπές και διαρρήξεις στην Πελοπόννησο

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, δύο άτομα, ένας 42χρονος και μία 44χρονη,

γιατί σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα κυνηγετικό όπλο και 6 δισκία, τα οποία εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αρεόπολης.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 18χρονος, γιατί λίγο νωρίτερα διέρρηξε όχημα ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι, καθώς έγινε αντιληπτός.

Παράλληλα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου, ένας 37χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Σενεγάλης, γιατί κατείχε και διέθετε προς πώληση αθλητικά υποδήματα, στερούμενος αδείας από την αρμόδια Αρχή.

Συγχρόνως, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Τρίπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για κλοπή.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη, χθες πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 28χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν, γιατί λίγο νωρίτερα διέρρηξε κατάστημα-καφενείο, ιδιοκτησίας αλλοδαπής και αφαίρεσε χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους.