Πανγυθεατικός: Έμεινε στο Χ εντός με Αστέρα Βλαχιώτη {video}

Ισόπαλο το ντέρμπι στην ουρά της βαθμολογίας με τις δύο ομάδες να μη μένουν ευχαριστημένες μ’αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο ήθελαν τη νίκη. Ο Πανγυθεατικός με μέτρια εμφάνιση πήρε την ισοπαλία στο τέλος,

ενώ ο Αστέρας που είχε περισσότερες ευκαιρίες παραλίγο να φύγει με το τρίποντο της νίκης.

Μόλις στο 10′ ο Δημήτρης Κούρταλης του Πανγυθεατικού άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική ενέργεια, που τον έφερε μέσα στην περιοχή του Αστέρα, για να πλασάρει τον τερματοφύλακα Σκεύη. Στο 20′ σε μια αναταραχή στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Κλοντιάν Κρισάφη, μετεγγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου εκμεταλλεύεται την ευκαιρία και ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 34′ ο Tomorri χάνει ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όταν το σουτ που εξαπέλυσε έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αστέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη ευκαιρία ανήκει στον Πανγυθεατικό και συγκεκριμένα στον Cocaj του οποίου το σουτ έδιωξε με γροθιές σε κόρνερ ο πολύ καλός Σκεύης. Στο 63′ σειρά έχει ο Αστέρας Βλαχιώτη με τον Κρισάφη να σουτάρει για να διώξει ο τερματοφύλακας του Πανγυθεατικού. Στο 65′ πανομοιότυπη φάση πάλι με τον Κρισάφη διώχνει σε κόρνερ ο Κιοσέ. Στο 68′ ο ίδιος παίχτης από δεξιά της επίθεσης του Αστέρα σεντράρει και η μπάλα αφού περνάει ανάμεσα από τον τερματοφύλακα και τον αμυντικό του Πανγυθεατικού φτάνει στα πόδια του αμαρκάριστου Παρασκευά Μάντη, ο οποίος σε κενή εστία έγραψε το 1-2. Στο 84′ όμως ο Πανγυθεατικός, που δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα ισοφάρισε με τον έμπειρο Χαρίλη Τζανετάκο, που επέστρεψε στους γηπεδούχους τον Ιανουάριο και είχε περάσει ως αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα. Ο Λιγνός για τους γηπεδούχους μπήκε μέσα στην περιοχή από αριστερά και έβγαλε μια ψιλοκρεμαστή πάσα στον Τζανετάκο, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην εστία του Σκεύη.

Το 2-2 ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης, σκορ το οποίο έδωσε στις δύο ομάδες από ένα βαθμό και τις άφησε με αγωνία να κυνηγούν τους επόμενους, που πρέπει να συλλέξουν στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Δημοτικό Στάδιο Γυθείου/ περιγραφή: Γιώργος Χαροκόπος, φωτογραφίες: Κυριάκος Δερδελάκος, βίντεο: Παρασκευάς Χρόνης

{youtube}tQ9FJAg413s{/youtube}