Έναρξη μαθημάτων φωτογραφίας από τη ΛΕ.ΦΩ.Σ

Η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης ξεκινάει μαθήματα φωτογραφίας  από την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 που απευθύνονται κυρίως  στον αρχάριο, αλλά και σε όποιον θέλει να βελτιώσει τις γνώσεις του, γύρω από την τεχνική λήψης της φωτογραφίας.

Στο κύριο τμήμα θα γίνει γνωριμία με την τεχνική της σύνθεση, τον τρόπο λήψεως, την αποτύπωση, την λειτουργία των φωτογραφικών μηχανών και των φακών και τις ιδιότητες  του φωτισμού.

Φωτογραφικές Μηχανές, ταχύτητα, κλείστρο, φακοί  διάφραγμα, αισθητήρας, φωτομέτρηση, φίλτρα και φλας καθώς και μια σειρά από άλλα τεχνικά θέματα , που αποτελούν την βασική δο-μή της φωτογραφικής τέχνης  είναι μόνον μερικά από όσα θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια των μαθημάτων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την  Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014 στην αίθουσα της λέσχης  και θα διαρκέσουν  έως και την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015. Ώρες μαθημάτων  17:00 έως 19:00

Πληροφορίες και εγγραφές στο τηλ 6937415187  στο email  lefospartis@gmail.com ή στα γραφεία  της ΛΕ.ΦΩ.Σ. (πεζόδρομος  Κλεομβρότου)  κάθε Δευτέρα 20:00 εως 22:00.

Από το Δ.Σ.
Της ΛΕ.ΦΩ.Σ.