Απόλυτα επιτυχημένη η ημερίδα αναψυχής! Δείτε εικόνες!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε  η ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΑΨΥΧΗΣ που πραγματοποιήθηκε  στο Πάρκο Γουδέ, το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 . Η πρωτοβουλία του  Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία και τις αρχές. Οι φοιτητές του Τμήματος απέδειξαν ότι είναι ικανοί να διοργανώνουν με αρτιότητα σημαντικές εκδηλώσεις , εφαρμόζοντας στην πράξη τη θεωρητική γνώση που αποκτούν με τις σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο.

Σε ότι αφορά την διεξαγωγή των δραστηριοτήτων,υλοποιήθηκαν με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή των παιδιών .Επικράτησε ένα χαρούμενο κλίμα.Η βραδιά έκλεισε με την συναυλία από το Ωδείο Μελοποιία.Ένω στην είσοδο του πάρκου αναρτήθηκε το πανό με τις ζωγραφιές των παιδιών και το σύνθημα Αγαπώ τη ζωή χαίρομαι το παιχνίδι,που εξέφραζε το παλμό και την φιλοσοφία της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως  

·τον Δήμο Σπάρτης

·τον Μεγάλο χορηγό ΟΠΑΠ ΚΑΚΟΥΡΟΣ GROYP

·τους χορηγούς:ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ,ΑΝΤΙQYE,TΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ,ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΟΣ SILK OIL,LIBRE,ABBAEIO,REMO PIZZA,CHILL BOX,MINISTRI MUSIC HALL,ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ,ΛΑΚΩΝΙΑ,MR DONUT,TΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ,RETRO,G MUSIC GALLERY,ENNAΛΑΞ,KARMA KAI TO E- SPARTI.

·Τον χορηγό επικοινωνίας flynews.gr ,flyradio 89,7

·Τους συμμετέχοντες  SPARTI TENNIS CLUB,TAEKWONDO SPARTIS,ΥΟGA,AEI ΦΕΡΕΙΝ(ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ),ΩΔΕΙΟ ΜΕΛΟΠΟΙΙΑ.

·Τους εθελοντές

Οι υπεύθυνοι της Διοργάνωσης

ΤΣΕΚΕΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΒΕΛΕΝΤΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

{gallery}imeridaanapsixis{/gallery}