Συλλήψεις σε Λακωνία, Μεσσηνία, Αργολίδα, Κορινθία

Συνελήφθη στη Νεάπολη από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ένας 58χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ναυπλίου, για πλαστογραφία.

Επίσης, συνελήφθη στο Γύθειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ένας 23χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί κατείχε σε όχημα μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκαν χρήματα και μία ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, όπως προέκυψε την ανωτέρω ποσότητα κάνναβης την προμηθεύτηκε από 49χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα.

Συνελήφθη, χθες (25.3.2014) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, ένας (1) 34χρονος ημεδαπός, γιατί διέρρηξε όχημα ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό του ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε χρήματα και προσωπικό έγγραφο, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Συνελήφθη στην Κόρινθο, αλλοδαπός, κρατούμενος στην Υ.Φ.Ε.Κ.Α. Κορίνθου, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Καλαμάτας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Επίσης, συνελήφθησαν στο 5ο χλμ. της παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου-Πατρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 32χρονος ημεδαπός και ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, βάρους -1.100- γραμμαρίων.
Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Τέλος, συνελήφθη, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 33χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, μαζί με έναν 37χρονο ημεδαπό ΡΟΜΑ ο οποίος αναζητείται, διέρρηξαν όχημα και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του, μία ηλεκτρονική συσκευή. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Καλαμάτας.