Ναρκωτικά, πλαστογραφίες και απάτες στη Μεσσηνία

Ευρύτατο το αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί στη θέα των αστυνομικών απέρριψε στο έδαφος ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -12,4- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο. Τέλος, σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους -48- γραμμαρίων και -2- στιλέτα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, Καλαμάτας, 62χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -9- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, Καλαμάτας, 23χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη, χθες (22.4.2024) το απόγευμα, στην Πύλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου Νέστορος, 70χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Δ΄ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, για πλαστογραφία και απάτη.