Επίσκεψη Τατούλη στους Μολάους Δήμου Μονεμβασίας(video)

Επίσκεψη εργασίας του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στους Μολάους την Παρασκευή 25-10-2013, συνοδευόμενος από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Γιώργο Πουλοκέφαλο,

Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Λακωνίας και από τους επικεφαλής των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Πελοπονήσου και της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής του ΕΣΠΑ.Πρώτη στάση στη πόλη των Μολάων ήταν στην περιοχή “Μπράμου” όπου τον υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Ηρακλής Τριχείλης ,οι αντιδήμαρχοι Μολάων Κώστας Μαυρομιχάλης και Ζάρακα Παναγιώτα Πριφτάκη, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Κολλιάκος, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μολάων Ευθύμιος Κοντοσταθάκος και τα μέλη Ηλίας Σταθάκης Γιάννης Παπαδάκης και Γιώργος Σταματάκος καθώς και οι προιστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών και της πολεοδομίας του Δήμου.

Έγινε τεχνική ενημέρωση για την κατσκευή του έργου της οδοποίας στη περιοχή, με νέα είσοδο στη πόλη με την κατασκευή κυκλοφοριακού κόμβου σύνδεσης με την εθνική οδό και ένταξη του όλου έργου στο ΕΣΠΑ.Στη συνέχεια επισκεύθηκαν το υπό κατασκευή Κλειστό Γυμναστήριο στο χώρο του Γυμνασίου και κατόπιν όλοι μετέβησαν στο Δημαρχείο σε μια σύσκεψη εργασίας με αντικείμενο τα υπό εκτέλεση έργα καθώς και νέες προτάσεις που θα υποβληθούν άμεσα για χρηματοδότηση από την Περιφέρεια.

Το βράδυ ο Περιφερειάρχης με την συνοδεία της Αντιπεριφερειάρχουτου Δημάρχου, Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων παρακολούθησε τον εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Παπαδιάνικα.

{youtube}O7sC5HWHRnk{/youtube}