Συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές & παράνομο ρεύμα

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Ξηροκάμπι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας 26χρονος ΡΟΜΑ, γιατί ηλεκτροδοτούσε παράνομα την οικία του. Επίσης, συνελήφθη χθες στην Καλαμάτα

από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 31χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του και στην οικία του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -17,4- γραμμάρια κάνναβης.  
Παράλληλα, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσαν χθες στην Κορινθία 4 αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, δύο άνδρες, ηλικίας 49 και 42 ετών, καθώς και δύο γυναίκες ηλικίας 43 και 55 ετών, γιατί όπως προέκυψε χθες το πρωί, αφαίρεσαν από δύο καταστήματα-υπεραγορές, διάφορα προϊόντα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα -1.350- ευρώ, σύμφωνα με υπαλλήλους των καταστημάτων. Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα βρέθηκαν και αποδόθηκαν.  
Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κορινθίας, ένας 23χρονος ΡΟΜΑ, γιατί κατείχε -1- δισκίο καθώς και τμήμα δισκίου, τα οποία εμπίπτουν στην Νομοθεσία για τα ναρκωτικά και τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.