Προϊόντα & Υπηρεσίες προωθεί το Αρκαδικό Επιμελητήριο

Μόνιμη έκθεση αρκαδικών προϊόντων και υπηρεσιών

Με την ευκαιρία της ανακαίνισης της αίθουσας εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, επί της οδού 25ης Μαρτίου και Πανός 21, ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας,

μέλος του Enterprise Europe Network, αποφάσισαν την δημιουργία ενός χώρου παρουσίασης και προβολής των Αρκαδικών Προϊόντων και Υπηρεσιών.

Σε ειδικές προθήκες που θα στηθούν εντός της αίθουσας εκδηλώσεων, θα εκτίθενται μόνιμα δείγματα αρκαδικών προϊόντων και υπηρεσιών (φυλλάδια, κάρτες) κάθε είδους, ούτως ώστε κάθε επισκέπτης στο χώρο του Επιμελητηρίου να έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τα μοναδικά προιόντα και υπηρεσίες των αρκαδικών επιχειρήσεων.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε όποια επιχείρηση επιθυμεί να συμπεριληφθούν τα προϊόντα της ή να παρουσιαστούν οι υπηρεσίες της στον εκθετήριο χώρο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, να αποστείλει δείγμα – συσκευασία των προϊόντων της ή φυλλάδια-κάρτες (για τις επιχειρήσεις υπηρεσιών) στο Επιμελητήριο Αρκαδίας. Σε περίπτωση ευπαθών προϊόντων θα αποστέλλεται μόνον η συσκευασία, χωρίς να περιέχει προϊόν. Διευκρινίζεται ότι κάθε επιχείρηση μπορεί να αποστείλει περισσότερα προϊόντα της, αλλά σε κάθε περίπτωση στις προθήκες θα συμπεριληφθεί τουλάχιστον ένα προϊόν από κάθε επιχείρηση.

Παράλληλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων και στην κεντρική αίθουσα των υπηρεσιών του Επιμελητηρίου (1ος όροφος, γραφεία μητρώου) θα στηθούν δύο οθόνες, (μία στην κάθε αίθουσα) για να παίζονται διαφημιστικά κλιπ των επιχειρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (υπεύθυνη κα Ε. Τζανετοπούλου) στα τηλέφωνα: 2710227141-2, 2710227123.