Συλλήψεις για χρέη, καταδικαστικά έγγραφα & ναρκωτικά

sillipsi7flynewsΣυνελήφθη, σήμερα το πρωί, στο Στάδιο Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σταδίου, ένας 65χρονος, για οφειλές προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, σε βάρος του 65χρονου, έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -110.209,08- ευρώ.

Ο άνδρας οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Σπάρτη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας, ένας 26χρονος άνδρας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πύλο Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ένας 36χρονος άνδρας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις, μία του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθήνας, με ποινή κάθειρξης δέκα ετών για ναρκωτικά και μία του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ μηνών για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ένας 35χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ένας 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.