Χ.Αθανασόπουλος: Άριστη η συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση

pyrosbestikoswmaΟ Διοικητής της Υπηρεσίας μας Πύραρχος κ. Χρύσανθος Αθανασόπουλος μαζί με τον Πυραγό κ. Σοφό Παναγιώτη, συναντήθηκε χθες 24-07-2013 και Ω/21:00 στο Δημοτικό κατάστημα Γκοριτσάς με τους  Δημοτικούς Συμβούλους

και όλους τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Θεραπνών του Δ. Σπάρτης, ολοκληρώνοντας έτσι τον κύκλο των συζητήσεων με όλους τους υπεύθυνους των Περιφερειακών Δημοτικών Ενοτήτων, για θέματα αντιπυρικής προστασίας, επιτυγχάνοντας το στόχο για  άμεση και άριστη συνεργασία κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο.
Θα ήθελα επίσης, δια του παρόντος να ευχαριστήσω όλους τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων, το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Σταύρο Αργειτάκο  και λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς για την ανταπόκρισή και τη συμμετοχή τους  στις συναντήσεις μας, που πιστεύω ότι απορρέει από την ευαισθητοποίηση σας σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και εύχομαι να συνεχίσετε και την περαιτέρω συνεργασία σας με το Πυροσβεστικό Σώμα, με στόχο την άριστη και άμεση αντιμετώπιση των, κάθε είδους, συμβάντων.

       Ο  Διοικητής

                                                                  Χρύσανθος Κ. Αθανασόπουλος
                                                                                Πύραρχος