Τατούλης-Τζανετέα στις Επετειακές Εκδηλώσεις της Ελαφονήσου

Διήμερη επίσκεψη στην Ελαφόνησο πραγματοποίησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα προκειμένου να παραστούν στις επετειακές  εκδηλώσεις  της ένωσης του νησιού

με την Ελλάδα της 6ης Ιουλίου 1850 καθώς και των εγκαινίων του Ιερού Ναού του Αγίου Σπυρίδωνα, Πολιούχου του νησιού.
Ο κ. Τατούλης και η κ. Τζανετέα παρακολούθησαν την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνος  χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας & Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου.
Ο Περιφερειάρχης και η Αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις τους ανέφεραν: «Τιμούμε του Ελαφονησιώτες  που με τους αγώνες και τις θυσίες τους διαμόρφωσαν τη νεότερη ιστορία της περιοχής του Δήμου Ελαφονήσου»  και εξέφρασαν την σημαντικότητα του ιστορικού, πολιτισμικού και πολιτιστικού μηνύματος της γιορτής, αλλά και της οικονομικής και κοινωνικής διάστασης της ιστορικής και θρησκευτικής επετείου. Επιπροσθέτως τόνισαν ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, συντονισμένα και με σχέδιο, συνεχίζει την προσπάθεια σε όλους τους τομείς, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι το σύνολο των έργων που πραγματοποιούνται αυτή τη στιγμή στο Νομό, καθώς και αυτά που προγραμματίζονται, θα οδηγήσουν τον τόπο μας γρήγορα σε τροχιά προόδου και ανάπτυξης.