Κορινθία:Συλλήψεις για τζόγο και χρέη προς το Δημόσιο

astunomia5-flynewsΣτο πλαίσιο των ελέγχων για την  καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (17-6-2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο  Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, έξι ημεδαποί, ηλικίας 59, 62, 41, 63 , 28 και 56 ετών,

για παράνομα τυχερά παιχνίδια, ενώ αναζητείται ακόμα ένας 59χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης καταστήματος.

Ειδικότερα, σήμερα νωρίς το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα – καφέ μπαρ ιδιοκτησίας του 59χρονου, όπου κατελήφθη ο 56χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους, σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι με τσόχα, την διεξαγωγή του παράνομου τυχερού παιχνιδιού με τράπουλα «TEXAS HOLD’ EΜ».

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -137- μάρκες και μία τράπουλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου,  ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Αρχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποτροπή διεξαγωγής παράνομων παιχνιδιών.

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο στη Κορινθία

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη, ύψους -354.364,32- και
-409.587,66- αντίστοιχα

Συνελήφθησαν, σήμερα το πρωί, στη Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο ημεδαποί, ηλικίας 46 και 43 ετών αντίστοιχα, για οφειλές προς το Δημόσιο.

Ειδικότερα, σε βάρος του 46χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -354.364,32- ευρώ, ενώ σε βάρος του 43χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο ύψους -409.587,66- ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.