ΦΩΤΟjournal: Έρχεται το πρώτο περιοδικό της ΛΕ.ΦΩ.Σ

Έπειτα από 12 xρόνια φωτογραφικές αναζητήσεις, η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης κυκλοφορεί το πρώτο της περιοδικό με τίτλο ΦΩΤΟjurnal. Είναι  μια προσπάθεια της Λέσχης να προβάλει το έργο της καθώς και το έργο των μελών της.

Θα ήταν μεγάλη παράληψη αν μέσα από τις σελίδες του περιοδικού δεν προβάλαμε δραστήριους συλλόγους, φορείς καθώς και τις ομορφιές του τόπου μας.         

Στις σελίδες του περιοδικού που αποτελείται από φωτογραφικές θεματικές ενότητες θα βρείτε μεταξύ άλλων αφιέρωμα στην περιοχή της Μάνης, στο θεσμό του Σπάρταθλον, στην γιορτή Ελιάς & Λαδιού και στο φεστιβάλ εκδηλώσεων του Σαϊνοπουλείου αμφιθεάτρου.

Η ιδιαίτερη αναφορά γίνεται  στην Έκθεση φωτογραφίας «Ανθρώπινες σχέσεις» που θα πραγματοποιήσει η ΛΕ.ΦΩ.Σ. στην κεντρική πλατεία Σπάρτης από 10-14/7/2013. Τέλος με ιδιαίτερη χαρά και τιμή φιλοξενούμε συνέντευξη της γνωστής φωτορεπόρτερ Μάρως Κουρή.

Το περιοδικό  αποτελείται από 24 σελίδες συν το εξώφυλλο,  σε μέγεθος Α4, έγχρωμο, σε velvet χαρτί. Θα κυκλοφορήσει  την Τρίτη 18-6-2013 και θα διανέμεται με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Το περιοδικό μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία της Λέσχης (Γκορτσολόγου 50 λαχαναγορά) κάθε Δευτέρα από τις 20:00 έως τις 22:00, από τα μέλη της, από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ή συμμετέχει η ΛΕ.ΦΩ.Σ. καθώς και από τα παρακάτω σημεία πώλησης:

Γραφεία Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος Κ. Παλαιολόγου 86, Κόσμος του Καφέ Γκορτσολόγου 97, Ορθοπεδικά Γκλέκας –Αλεξόπουλος  Βρασίδου 124, Πλαίσιο Φωτοτυπίες- Σχολικά Βρασίδου 109, ΄Εκφραση Art Καφέ Λυκούργου 97
Από το Δ.Σ.

{gallery}periodikolesxi{/gallery}