Εκλογές 2010 με το κύρος του fly!

456-1.jpgΙδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία του fly στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης 2010, όπως αποδείχθηκε από την ανταπόκριση των ακροατών αλλά και των αναγνωστών της ενημερωτικής ιστοσελίδας της Λακωνίας flyradio.gr!

Η ομάδα του πρώτου ραδιοφώνου της Λακωνίας εργάστηκε πυρετωδώς τόσο προεκλογικά όσο και στους δύο γύρους της εκλογικής αναμέτρησης, στήνοντας στούντιο στο Διοικητήριο της Νομαρχίας, το οποίο εξασφάλισε έγκυρη, εύστοχη, συνεχή και έγκαιρη πληροφόρηση σε όλους όσοι επέλεξαν τον fly είτε στους 89,7 είτε στο flyradio.gr για την ενημέρωσή τους!

Οι πρώτες δηλώσεις των πρωταγωνιστών, "νικητών και ηττημένων" μεταδόθηκαν φυσικά αποκλειστικά στον fly με το νέο δήμαρχο Σπάρτης, Σταύρο Αργειτάκο, τον Κωσταντίνο Φούρκα και τον Πέτρο Τατούλη, Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να εμπιστεύονται τη "φωνή της Λακωνίας" για να μεταδώσουν το μήνυμά τους! Ευχαριστούμε ειλικρινά για την ανταπόκρισή σας στο ενημερωτικό μας κάλεσμα και υποσχόμαστε πως θα είμαστε πάντα στις επάλξεις σε όλα τα μικρά και μεγάλα γεγονότα με το χαρακτήρα που έχουμε διαμορφώσει εδώ και 20 χρόνια!
Η συνέχεια στα ραδιόφωνά σας και στο www.flyradio.gr!

 {gallery}eklofly{/gallery}