Συνελήφθη ο ανήλικος ΡΟΜΑ που επιτέθηκε σε 80χρονο στις Αμύκλες

Σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης, σε βάρος ενός 17χρονου ημεδαπού ΡΟΜΑ για σωματικές βλάβες σε βάρος δύο ηλικιωμένων ημεδαπών, πράξεις που έγιναν προχθές (16.3.2014) το βράδυ στις Αμύκλες Λακωνίας.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (17.3.2014) το απόγευμα, στις Αμύκλες Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σπάρτης, ο 42χρονος πατέρας του 17χρονου, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Για το θέμα αυτό μίλησε χθες στον αέρα του FLY ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αμυκλών, κύριος Ηλίας Βλογιαννίτης, ο οποίος αποκάλυψε στην πρωινή ζώνη του FLY ότι πραγματοποιήθηκε Γενικό Συμβούλιο με θέμα την παραβατικότητα των ΡΟΜΑ, μιας και όπως τόνισε ο πρόεδρος της Τ.Κ.Αμυκλών ¨οι νόμοι δεν τηρούνται από όλους”. Μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου, αποφασίστηκε να μην κατέλθει κάτοικος των Αμυκλών στις εκλογές, καθώς και να μην προσέλθουν στις κάλπες οι υπόλοποι κάτοικοι της περιοχής. Ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ ΡΟΜΑ και δύο ηλικιωμένων, γεγονός που ανάγκασε τους παρευρισκομένους να κλείσουν το δρόμο για 3 ώρες προς ένδειξη διαμαρυτρίας. Μάλιστα, στο σημείο βρέθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος δεσμεύτηκε σε σύσκεψη που ακολούθησε με το δήμαρχο Σπάρτης και την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας ότι θα δοθεί λύση στο θέμα. Από την πλευρά του, ο κύριος Βλογιαννίτης τόνισε στον FLY ότι περιμένει να γίνουν άμεσα πράξη οι υποσχέσεις, αλλιώς ο κόσμος είναι έτοιμος να αντιδράσει ξανά!

Ακούστε εδώ τη σχετική περιγραφή των επεισοδίων στον FLY δια στόματος του προέδρου της Τ.Κ.Αμυκλών, κυρίου Βλογιαννίτη.

{youtube}SUIP1IW_UAI{/youtube}