Συνάντηση Βακαλόπουλου – Πτωχού στην Καλαμάτα

Στο τελικό στάδιο το Σχέδιο Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) και Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων-Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΟΧΕ-ΒΑΑ).

Οι χωρικές αναπτυξιακές στρατηγικές του Δήμου Σπάρτης, δηλαδή το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Σπάρτης και το Σχέδιο Χωρικών Επενδύσεων Ταϋγέτου, βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που είχαν την Παρασκευή 26 Απριλίου, ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ. Δημήτρη Πτωχό, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας, κ. Θεόδωρου Βερούτη, του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας Σπάρτης, κ. Παναγιώτη Τριτάκη και υπηρεσιακών στελεχών.
Η σύσκεψη, που έγινε στο γραφείο του Περιφερειάρχη στην Καλαμάτα, διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις και το κοινό αναπτυξιακό όραμα του Δήμου Σπάρτης και της Περιφέρειας.
Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου 2021-2027 και ειδικότερα του εγκεκριμένου προγράμματος «Πελοπόννησος 2021-2027», αλλά και κατόπιν σειράς διαβουλεύσεων με τους αρμόδιους φορείς, ο Δήμος Σπάρτης είναι στο τελικό στάδιο εκπόνησης συγκεκριμένου πλέγματος στρατηγικών, δηλαδή του Σχεδίου Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων (ΟΧΕ) και Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων-Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΟΧΕ-ΒΑΑ).