Κ.Σ Σπάρτης: Μαζική συμμετοχή του κόσμου στο 1ο Ενημερωτικό Σεμινάριο

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε το Επιμορφωτικό Σεμινάριο Αγγλικών Φυλών που διοργάνωσε για πρώτη φορά στη Σπάρτη ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, συνεχίζοντας την προσπάθεια για πλήρη ενημέρωση των μελών του.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, κύριος Γιάννης
Καρβουνιάρης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές για την αποδοχή της πρόσκλησής του, καλωσόρισε τα μέλη του Συλλόγου και υπογράμμισε την ικανοποίησή του για τη μαζική τους προσέλευση, γεγονός που απέδειξε, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ότι όταν ο Κυνηγετικός Σύλλογος κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, τα μέλη του τον στηρίζουν έμπρακτα Μάλιστα, ο κύριος Καρβουνιάρης τόνισε για μία ακόμα φορά ότι τέτοιες δράσεις λειτουργούν ανταποδοτικά προς τα μέλη του συλλόγου.

Να τονιστεί ότι στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Σπάρτης βρέθηκαν καταξιωμένοι επιστήμονες, όπως ο κτηνίατρος, Ιωάννης Κουμαρέλας, καθώς και οι διακεκριμένοι εκτροφείς Άγγελος Γονιδάκης, Σπύρος Δέδες και ο Γιώργος Καλαντζής, οι οποίοι ανέπτυξαν μία πλειάδα θεμάτων που αφορούν την ελληνική Εκτροφή των Pointer & των Setter, την προετοιμασία των σκύλων Φέρμα ενόψει της νέας κυνηγετικής περιόδου, τις ηπειρωτικές φυλές Επανιέλ Μπρετόν, καθώς και την υγιεινή και τη διατροφή όλων των κυνηγετικών σκύλων.

Χορηγός της ημερίδας ήταν η εταιρεία Top Professional, η οποία ενημέρωσε τους παρευρισκομένους, μοίρασε δώρα και στήριξε έμπρακτα τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης.

Μετά τις ομιλίες, οι οποίες συνοδεύτηκαν από βιντεο ακολούθησε ελεύθερη συζήτηση, γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και ερωτήσεις του κοινού προς τους ομιλητές. Η διαδικασία αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική για τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης, μιας και είχαν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Στο 1ο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης παρευρέθηκε και ο γνωστός δημοσιογράφος του περιοδικού Έθνος Κυνήγι, κύριος Νίκος Φωτακόπουλος, ο οποίος δήλωσε εντυπωσιασμένος από την προσέλευση και το επίπεδο του κόσμου που παρακολούθησε την ημερίδα. Μάλιστα, ο κύριος Φωτακόπουλος στα πλαίσια της επίσκεψής του στην Σπάρτη για το σεμινάριο αναγνώρισε μεταξύ άλλων το σημαντικό έργο που επιτελεί ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης και υπογράμμισε ότι φεύγοντας θα θυμάται τον παλμό της εκδήλωσης, καθώς και τις πρωτοβουλίες του προέδρου του Κ.Σ Σπάρτης, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με το γενικότερο μαρασμό που παρατηρείται στους Συλλόγους ανά την Ελλάδα.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την απονομή τιμητικής πλακέτας που πραγματοποίησε ο κύριος Γιάννης Καρβουνιάρης στους κυρίους Κουμαρέλα, Καλαντζή, Δέδε, Γονιδάκη, καθώς και στους εκπροσώπους της εταιρείας Top Professional. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τους παρευρισκομένους, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ενεργά, γέμισαν με την παρουσία τους το Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου και αποτέλεσαν αδιάψευστους μάρτυρες της οργανωμένης προσπάθειας που γίνεται για καλλιέργεια της κυνηγετικής συνείδησης, προώθηση του Κυνηγετικού Συλλόγου, καθώς και ανάδειξη των δραστηριοτήτων του σύγχρονου κυνηγού!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό!

{gallery}seminario{/gallery}