Στην πανελλαδική συγκέντρωση των ενστόλων οι Λάκωνες

Συναδέλφισσες / συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε στη Βουλή συζητείτε το πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας για το ασφαλιστικό στο οποίο περιλαμβάνονται επώδυνες διατάξεις για τα ασφαλιστικά ταμεία που ουσιαστικά τα οδηγούν στη διάλυσή τους.

Στη συνέχεια με αντίστοιχο νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή, το οποίο θα αφορά το ασφαλιστικό του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και θα εμπεριέχει όμοιες διατάξεις με το ανωτέρω πολυνομοσχέδιο, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εργασίας κ. Κατρούγκαλου , με ολέθριες συνέπειες για εμάς, τις οικογένειες μας και τη λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Επίσης αναμένετε , έως τον Ιούνιο του 2016, η ψήφιση νέου ενιαίου μισθολογίου που θα συμπεριλαμβάνει και εμάς με επώδυνες περικοπές όπως φημολογείται.
Για τους παραπάνω λόγους σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην Πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που συνδιοργανώνουν οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων στην Αθήνα, την 5η Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00΄(πλατεία Κολοκοτρώνη).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΜΙΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

Παρακαλούμε για την μαζική και δυναμική συμμετοχή σας.

ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ!!!!

Με εκτίμηση
ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Ε.Α.Υ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ
Ε.Υ.Π.Σ. ΛΑΚΩΝΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΕΡΟΣ
ΚΟΥΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Οι Ενώσεις μας θα μισθώσουν λεωφορείο για τη μετάβαση μας στην Αθήνα.
Ώρα αναχώρησης 12:30 έμπροσθεν της Δ.Α. Λακωνίας