Σκυλιά έστειλαν στο νοσοκομείο ηλικιωμένη στην Τρίπολη

Επώνυμες πλέον έχουν γίνει οι καταγγελίες για επιθέσεις αδέσποτων σκύλων στην Τρίπολη. Οι συχνές πλέον επιθέσεις δεν είναι δυνατόν πλέον να αμφισβητηθούν, καθώς τα περιστατικά είναι καταγραμμένα και στην Αστυνομία αλλά και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου ζητούν τις πρώτες βοήθειες τα θύματα των επιθέσεων.

Την Τρίτη 29 Μαρτίου ακόμα μία επίθεση από σκύλους έγινε λίγο μετά τις 18:30, όταν η κυρία Λιακοπούλου Ελένη κατευθυνόταν στον οδό Μπακοπούλου κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης για να πάρει τη μικρή της εγγονή από το φροντιστήριο, όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά της δύο μαύρα σκυλιά και την έριξαν κάτω, με αποτέλεσμα να εξαρθρωθεί το χέρι της. Η άτυχη γυναίκα, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να σηκωθεί όρθια αλλά οι σκύλοι κατάφεραν να την ρίξουν ξανά κάτω, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο κεφάλι και να κάνει ράμματα στο φρύδι.

Μάρτυρας η εγγονή της, η οποία είναι ηλικίας περίπου 12 ετών και, όπως ήταν αναμενόμενο, τρόμαξε. Όπως ήταν επόμενο και φυσικό, η γυναίκα διακομίστηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, όπως η επανατοποθέτηση του ώμου της αλλά και ράμματα στο πρόσωπο.

Λίγο αργότερα, στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μετέβη η Αστυνομία, που πήρε κατάθεση από την 70χρονη η οποία υπέβαλε μήνυση.

Οι οικείοι της 70χρονης προέβησαν, όπως μας ανέφεραν, σε επώνυμη καταγγελία και πήγαν και στον Δήμο Τρίπολης, όπου δεν έβγαλαν άκρη, καθώς, όπως τους είπαν, δεν μπορεί ο Δήμος να κάνει κάτι. Σημειωτέον ότι, όπως τους είπαν, ο κ. Σταματόπουλος, ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος, ήταν εκτός δημαρχείου στις λαϊκές αγορές συγκεκριμένα.

Οι επόμενες κινήσεις της οικογένειας είναι να κάνουν έγγραφη καταγγελία και στον Δήμο καθώς, όπως είπαν, το θέμα με τα αδέσποτα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, ενώ τα σκυλιά τριγυρίζουν, μεταξύ άλλων, κοντά στα σχολεία όπου υπάρχουν παιδιά.

Έφη Καστραντά