Πλησιάζει το sold-out! Καμίνι το γήπεδο της Σπάρτης!

Σύσσωμοι οι φίλαθλοι της ΑΕ Σπάρτης αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν την Κυριακή το μεσημέρι στο δημοτικό στάδιο Σπάρτης στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναργειακό.
Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βουζιώτης δήλωσε στο flynews.gr, ότι πραγματικά η ζήτηση των εισιτηρίων είναι μεγάλη και είναι σίγουρος ότι το γήπεδο αύριο θα είναι γεμάτο.
Πάντως μας διευκρίνησε ότι υπάρχουν ακόμα διαθέσιμα μαγικά χαρτάκια τα οποία μάλιστα την Κυριακή θα μπορεί ο κόσμος να προμηθεύεται από τις 12:00 το μεσημέρι όταν και θα ανοίξουν νωρίτερα από άλλες φορές τα εκδοτήρια.

Σύμφωνα με πηροφορίες μας η ομάδα της Αργολίδας ζήτησε και πήρε 150 εισιτήρια για τους φιλάθλους της που θέλουν παρευρεθούν στο γήπεδο.

Η προπώληση λοιπόν κινείται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με το sold-out να είναι θέμα χρόνου οπότε βιαστείτε!

Όσον αφορά το όνομα του Λάκωνα ποδοσφαιριστή Σταμογιάννου που έχει ακουστεί ότι αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Σπάρτης και ότι μάλιστα ήδη έχει “κλείσει” όπως αναφέρουν διάφορα site, μας είπε ότι τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υφίσταται κάτι τέτοιο.Συγκεκριμένα ο κ.Βουζιώτης δήλωσε ότι έχει γίνει συζήτηση των διοικούντων με τον ποδοσφαιριστή αλλά δεν είναι τόσο εύκολη υπόθεση μιας και ο Παναγιώτης έχει δεχτεί πρόταση και από τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Για το FLYNEWS.GR: Τάκης Λ. Καρβουνιάρης