Ο Λ.Γρηγοράκος για όλα στον FLY: “Φαντάσματα, καλικάντζαροι, καραγκιόζηδες και σενάρια περί καθόδου με ΝΔ”

    • Ατυχής η δήλωση Γεννηματά περί … αβύσσου!
  • Φαντάσματα του παρελθόντος και καλικάντζαροι διαδίδουν φήμες περί καθόδου μου με τη ΝΔ. Εφόσον υπάρχει ο χώρος μου δεν έχω να πάω πουθενά.
  • Η Δημοκρατική Συμπαράταξη οφείλει να πάει σε ιδρυτικό συνέδριο και να μας πει τις θέσεις της για τα μεγάλα προβλήματα της χώρας.
  • Ο Βαρουφάκης έκανε τον καραγκιόζη και προσωπικό show στις διαπραγματεύσεις.

Στον απόηχο των πρόσφατων δηλώσεών του για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ανάγκη ιδεολογικού προσανατολισμού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο βουλευτής Λακωνίας, κύριος Λεωνίδας Γρηγοράκος, μίλησε σήμερα στην πρωινή ζώνη του FLY FM 89.7 και το Χάρη Βασιλάκο.

Αρχικά, ο κύριος Γρηγοράκος χαρακτήρισε ατυχή τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά περί … αβύσσου ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι για το καλό της χώρας οφείλουν οι πολιτικές δυνάμεις να παραμερίζουν το κομματικό συμφέρον. Αναφορικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστήριξε ότι αν κάνει όσα λέει, θα είναι κάτι διαφορετικό, διατυπώνοντας παράλληλα τη γνώμη ότι το νέο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον επέβαλε η κοινωνία.

Ο βουλευτής Λακωνίας απάντησε στις φημολογίες περί καθόδου του στις επόμενες εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία, υπογραμμίζοντας ότι τα σενάρια αυτά προέκυψαν από … φαντάσματα του παρελθόντος και καλικάντζαρους, οι οποίοι έχουν κριθεί από το λαό. Πρόσθεσε δε ότι επιθυμεί κι έχει δικαίωμα να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, έχοντας στόχο να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο κόμμα του, το οποίο επιβάλλεται να γνωστοποιήσει τις απόψεις του για τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας. Μάλιστα, εξέφρασε την άποψη ότι στις επόμενες εκλογές, αν δεν γίνει αυτό που πρέπει, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Κεντρώοι ενδέχεται να μην υπάρχουν, μιας και θα υπάρξει πόλωση και μετακίνηση ψηφοφόρων προς τη Νέα Δημοκρατία. Τέλος, σχολίασε με έμφαση “Δεν έχω να πάω πουθενά εφόσον υπάρχει ο χώρος μου“.

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος καταπιάστηκε και με το σενάριο εκλογών, τονίζοντας ότι το ασφαλιστικό μπορεί να περάσει με την … ερμαφρόδιτη πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αλλά το νομοσχέδιο για τους αγρότες θα κλυδωνίσει την κυβέρνηση. Τέλος, δεν παρέλειψε να εκφράσει την άποψη ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για τη χώρα σε σχέση με την … παιδική χαρά επί Βαρουφάκη, ο οποίος έκανε τον καραγκιόζη, αλλά και προσωπικό show στη διαπραγμάτευση!

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη στον FLY