Ο βιασμός της Ελληνικής ιστορίας συνεχίζεται

“Εξαιρέθηκε από τη διδακτέα ύλη της Γ’ Λυκείου η ποντιακή Γενοκτονία” γράφουν τα ΜΜΕ , και ο Ποντιακός Ελληνισμός ζητά την παραίτηση Φίλη .
Εδώ και 30 περίπου χρόνια η Νεότερη Ελληνική Ιστορία ΞΗΛΩΝΕΤΑΙ με χειρουργική ακρίβεια από “ενοχλητικές” ενότητες και στο σύνολό της γίνεται μια νερόβραστη ιστορική “κοτόσουπα” ανάξια λόγου κι ενδιαφέροντος .
Κι ΕΜΕΙΣ , αντί να αντιδράσουμε συνολικά μπροστά στον ιστορικό εξανδραποδισμό , περιμένουμε κάθε φορά την αποκοπή ή τη διαστροφή κάποιου ή κάποιων ιστορικών γεγονότων , φωνάζουμε για μερικές μέρες κι έπειτα όλα ησυχάζουν μέχρι το επόμενο “χειρουργείο” .
Στο τέλος δεν θα έχει απομείνει τίποτε από τη Νεότερη Ελληνική Ιστορία ( τα χειρουργεία ήδη ολοκληρώνουν τη δουλειά τους) και το πλέον ιστορικό έθνος της γης , οι Έλληνες , θα έχουν γίνει καρπαζοεισπράκτορες και περίγελως της οικουμένης!!!
Όσο για την παραίτηση Φίλη (του κάθε Φίλη υπουργού παιδείας) που ζητάμε κάθε φορά, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ότι οι Φίληδες απλώς υλοποιούν κεντρικές πολιτικές επιλογές κι ότι την ευθύνη τη φέρει ο εκάστοτε πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του συνολικά ;
Όταν οι Βαυαροί δίκαζαν τον Κολοκοτρώνη , ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου τον ρώτησε :
-«Τι επάγγελμα έχεις;»
-«Στρατιωτικός! Κρατάω σαράντα εννιά χρόνους στο χέρι το ντουφέκι και πολεμώ για την πατρίδα!» , απάντησε ο Γέρος !
Εμείς , οι νεοέλληνες , ανάξια τέκνα του Κολοκοτρώνη , δεν έχουμε διάθεση ούτε την Ιστορία τούτης της Μεγάλης Πατρίδας να υπερασπίσουμε και να διασώσουμε !
Έκαστος εφ’ ω ετάχθη !!!

11 -8-2016
Βαγγέλης Μητράκος