Εβδομάδα του … διαβόλου! Καρέ τροχαίων στη Σπάρτη!

Του … διαβόλου εξελίχθηκε η εβδομάδα που πέρασε για τη Σπάρτη, καθώς σημειώθηκε καρέ τροχαίων στους δρόμους της λακωνικής πρωτεύουσας. Ο απολογισμός ήταν ένας νεκρός, μερικοί ελαφρά τραυματίες και αρκετές υλικές ζημιές.

Φυσικά, το περιστατικό που στιγμάτισε τις τελευταίες ημέρες τη Σπάρτη δεν είναι άλλο από το τροχαίο δυστύχημα, όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Τσακρακλίδης, ο οποίος απώλεσε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να αφήσει στο νοσοκομείο την τελευταία του πνοή.

Δεν έλειψαν όμως και τα τροχαία ατυχήματα από … απρόσεκτη οδήγηση. Η αρχη έγινε πριν λίγες ημέρες στην Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, όπου μία οδηγός πάτησε κατά λάθος … γκάζι αντί για φρένο, με αποτέλεσμα να βρεθεί το ΙΧ σε τοίχο καταστήματος. Η γυναίκα τη γλίτωσε με ελαφρές εκδορές και υλικές ζημιές.

Ακολούθησε το απόγευμα του Σαββάτου μία σύγκρουση ανάμεσα σε δύο οχήματα, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Για αδιευκρίνιστη αιτία, τα δύο ΙΧ τράκαραν μεταξύ τους, δίχως ευτυχώς να προκλήθει κάποιος τραυματισμός.

Τέλος, χθες Κυριακή, στο κέντρο της Σπάρτης και πιο συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Λυκούργου και της Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με φορτηγό όχημα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές. Ευτυχώς, οι δύο οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους.