Βουζιώτης στον FLY: “Ουδέποτε τέθηκε θέμα προπονητή στην ΑΕ Σπάρτη”

Μετά την αναπάντεχη ήττα της ΑΕ Σπάρτης στη Ζάκυνθο από τον ΑΟ Λεβάντε,υπήρξε ένταση και αναβρασμός στο στρατόπεδο της ομάδας,με τις φήμες και τις κουβέντες “του ποδοσφαιρικού καφενείου” να οργιάζουν.
Ο FLY επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Σπάρτης Γιάννη Βουζιώτη με σκοπό να ρίξει φως και να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο επακριβώς ,για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Ο κύριος Βουζιώτης λοιπόν ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα προπονητή ,δεν υπήρξε ούτε υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο,συγκεκριμένα ο Σωτήρης Αντωνίου δεν κατέθεσε ποτέ εγγράφως τη παραίτησή του,απλώς λόγω του άσχημου αποτελέσματος και καθαρά λόγω ευθιξίας και στενοχώριας από τη πλευρά του, σε προφορικό διάλογο με τη διοίκηση της Σπάρτης ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στο μερίδιο που του αναλογεί και είπε ότι έχει τη πρόθεση να παραιτηθεί,πράγμα που δεν έγινε.
Όσον αφορά τον Ιβάν Γιέσιτς αποσαφήνισε ότι οι σχέσεις του προπονητή και της διοίκησης με τον ποδοσφαιριστή είναι άριστες και όσα ακούστηκαν περι αποχώρησής του ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας αυτών που τα υποστηρίζουν.Σήμερα δεν συμμετείχε στη προπόνηση λόγω του τραυματισμού του στο χθεσινό παιχνίδι στη Ζάκυνθο ενώ δεν θα παίξει και τη Τετάρτη ,καθώς ο Σ.Αντωνίου θέλει να τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο στο ματς του Σαββάτου.
Σήμερα στη προπόνηση της ΑΕ Σπάρτης βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Καρράς, όπου μίλησε στους παίχτες τονίζοντας για ακόμα μια φορά τους στόχους της ομάδας και ότι δεν πρέπει να ξαναυπάρξουν από εδώ και στο εξής τέτοιες άσχημες εμφανίσεις.Ενωμένοι συνεχίζουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη προσπάθεια ,αφήνοντας πίσω τον αγώνα της Κυριακής.
Τέλος ο Γιάννης Βουζιώτης ζήτησε μέσα από τον FLY, τη δυναμική παρουσία του κόσμου στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Παναργειακό.

Ρεπορταζ: Τάκης Λ. Καρβουνιάρης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΕ ΣΠΑΡΤΗΣ

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας σχετικά με το μέλλον του προπονητή μας Σωτήρη Αντωνίου. Δυστυχώς για αυτούς όμως θα τους διαψεύσουμε κατηγορηματικά. Το ΔΣ της ΑΕ Σπάρτη τονίζει ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα με τον Έλληνα τεχνικό και στηρίζει απόλυτα τις επιλογές του στην προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο της ανόδου στην Football League.
Τέτοιες αναφορές και… παραμύθια της Χαλιμάς έχουν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ΑΕ Σπάρτη και να την αποπροσανατολίσουν. Τα σχέδια τους όμως δεν θα πετύχουν και στο τέλος της σεζόν θα πάρουν την απάντησή τους. Μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε τον πόλεμο. Είμαστε Σπαρτιάτες και ξέρουμε να πολεμάμε.