Ακόμα μία σπουδαία μεταγραφή: Ο Νίκος Τσώνης στον Αστέρα Βλαχιώτη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ FLY

Λίγες ώρες μόλις πέρασαν από τη συνέντευξη του διοικητικού επικεφαλής στον Αστέρα Βλαχιώτη Δημήτρη Μανιατάκου όπου αποκάλυψε τα μεγάλα σχέδια αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για την ομάδα εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.Μάλιστα όσον αφορά τις μεταγραφές που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση στο φίλαθλο κόσμο της Λακωνίας και όχι μόνο,δήλωσε στο μικρόφωνο του FLY ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες εξίσου δυνατές.
Σήμερα λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY,ακόμα ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής ήρθε σε συμφωνία με τον Δ.Μανιατάκο για λογαριασμό του Αστέρα Βλαχιώτη, που σίγουρα θα προσδώσει τόσο με το ταλέντο του,όσο και με την εμπειρία του ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην ομάδα της Λακωνίας.
Ο λόγος για τον 30χρονο Νίκο Τσώνη ο οποίος έχει ύψος 1,90 αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ και είναι αριστεροπόδαρος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΤΣΩΝΗ

Ο Νίκος Τσώνης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού,έχει αγωνιστεί στην Α’ Εθνική το 2002 με τον Εθνικό Αστέρα,στη Β’Εθνική με την Ηλιούπολη και τον Πανεγιάλειο,στη Δ’ και Γ’ Εθνική με την Ερμιονίδα ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Παναχαϊκής αγωνιζόμενος στη Football League.

Σε όλες τις ομάδες ήταν βασικό στέλεχος με 34 και πλέον συμμετοχές ανά αγωνιστική περίοδο και φημίζεται για την ταχύτητα του και τη καλή του τεχνική.