Πρωταθλήτρια χειμώνα: ΑΕ Σπάρτη – Παναργειακός 1-1 (video+pics)

Σε ένα δυνατό παιχνίδι που περιείχε όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν ένα ντέρμπι, η ΑΕ Σπάρτη αναδείχτηκε ισόπαλη με τον Παναργειακό με σκορ 1-1. Η Λακωνική ομάδα ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα χάνοντας μάλιστα κλασσικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Ο Παναργειακός ισοφάρισε στη τελευταία ουσιαστικά φάση του αγώνα στο 94′ λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Σπάρτη που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Ζαραβίνου, με το αποτέλεσμα αυτό συνεχίζει να οδηγεί τη κούρσα του πρωταθλήματος με διαφορά 3 βαθμών από τον δεύτερο Παναργειακό.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0

2 μεγάλες ευκαιρίες για τη Σπάρτη με τον Ηλιόπουλο που δεν κατάφερε να σκοράρει σε ανεπανάληπτα τετ α τετ

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1-1

50′ 1-0 με γκολ του Ηλιόπουλου

94′ 1-1 με γκολ του ΣΕΙΚ

ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ: Κραβαρίτης, Σιώπης, Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Ραχήμ, Κατσίκης, Αναστασάκος (81′ Κρεββατάς), Τάντιτς (68′ Αναστασόπουλος), Ηλιόπουλος (79′ Χαλίλι).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Ρότα, Κολάρας, Γεωργίου, Παπαστεριανός, Παπαιωάννου, Νικλητσιώτης, Γκίνο, Τσόφλιος, Κατιάγκα, Παντελής (76′ Φασουλής).

Δείτε το video με τις καλύτερες φάσεις του 1ου ημιχρόνου

FLYNEWS.GR | Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ // ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 1-1

Δηλώσεις

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα της ΑΕ Σπάρτης με τον Παναργειακό οι φίλαθλοι της ομάδας δηλώνουν παρόν και σίγουρα αποτελούν για ακόμα μια φορά το 12ο παίχτη!!

video: Ορισμένοι φίλαθλοι περίμεναν αρκετά έξω από το γήπεδο για να μπουν μέσα, λίγο πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση

spa21 spa22

spa20

sparti25