Έσκασε τώρα: Μεγάλη μεταγραφή με Μπριλάκη ο Αστέρας Βλαχιώτη!

Στα γραφεία του διοικητικού επικεφαλής της Λακωνικής ομάδας και ασταμάτητου Δημήτρη Μανιατάκου πριν από λίγο βρέθηκε ο Χάρης Μπριλάκης, με τον 34χρονο κεντρικό αμυντικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Αστέρα Βλαχιώτη.

brilakis-flyΜε την εξέλιξη αυτή είχε αίσιο τέλος το φλερτ με τον καταξιωμένο κεντρικό αμυντικό που καλά κρατούσε τις τελευταίες μέρες.

Πρόκειται για έναν χαρισματικό ποδοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία από Εθνικές κατηγορίες που σίγουρα θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στον Αστέρα Βλαχιώτη.

Ο Μπριλάκης είναι «μπαρουτοκαπνισμένος», γεννημένος στις 28 Οκτωβρίου 1981 αριστεροπόδαρος και αγωνίζεται σαν κεντρικός αμυντικός. Μετράει 9 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ και 199 στις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα Διαγόρα, Τρίκαλα Δόξα Δράμας Πανσερραϊκό, Ηρακλή, Καλλιθέα και Παναργειακό.

Στην ομάδα του Πανσερραϊκού είχε συνολικά 40 συμμετοχές (37 φορές στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο). Το 2011-2012 φόρεσε τη φανέλα της Δόξα Δράμας και είχε 9 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Super League.

Ακόμα έχει 28 συμμετοχές με την ομάδα των Τρικάλων και το 2009-2010 έπαιξε στην ομάδα του Διαγόρα με 27 εμφανίσεις και 1 γκολ. Από το 2005 έως το 2008 ανήκε στην ομάδα της Καλαμάτας με 102 συνολικά εμφανίσεις και 4 γκολ. Την καριέρα του την ξεκίνησε στην ομάδα του Λήλα Βασιλικού”.

Πέρυσι ο Χ.Μπριλάκης ήταν ποδοσφαιριστής του Α.Ο. Χανίων.

Είμαστε εν αναμονή της επόμενης μεταγραφικής βόμβας του Δημήτρη Μανιατάκου, που πραγματικά έχει πραγματοποιήσει μέχρι τώρα, ίσως τις μεγαλύτερες μεταγραφές σε τοπικό επίπεδο στη Πελοπόννησο.