Αγάπη… διαρκείας! Συγκινητική η στήριξη των φιλάθλων

Οι φίλαθλοι της ΑΕ Σπάρτη εκφράζουν εμπράκτως τη στήριξη στην ομάδα τους και η κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου συνεχίζεται εντατικά κι αυτή την εβδομάδα.

Η κινητικότητα αυτή αντανακλά την αφοσίωση των φίλων της ΑΕ Σπάρτη προς την ομάδα τους, η οποία προετοιμάζεται για την Football League 2016-2017 αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας, την ώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ δουλεύει αδιάκοπα τόσο στην οργάνωση του αγωνιστικού τμήματος και μη, όσο και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών και των προνομίων που θα προσφέρει στους φιλάθλους εν όψει της νέας σεζόν.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται αποκλειστικά και μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ (Βρασίδου 144, Κτίριο Β, 1ος όροφος).

Ώρες διάθεσης: 10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε στο spartafc@spartafc.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2731301083 και 6946677901 (10:00-16.00 Δευτέρα έως Παρασκευή)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙΜΕΣ

ΚΑΝΟΝΙΚΟ 180 €

VIP 300 €

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΟΝΙΟΣ 180 € + ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ 70 €

Σημείωση:

1η: Οι κάρτες διαρκείας ισχύουν για τους φιλικούς αγώνες και για όλους τους εντός έδρας του πρωταθλήματος Football League 2016 – 17. Οι κάρτες VIP ισχύουν και για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος, μέχρι και την 2η φάση.

2η: Το οικογενειακό εισιτήριο ισχύει για παιδιά έως και 15 ετών, για τη αγορά του οποίου απαιτείται η προσκόμιση βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης. Η συγκεκριμένη κατηγορία έχει περιορισμένες θέσεις.

Με την αγορά κάρτας διαρκείας η ΠΑΕ χορηγεί ΔΩΡΕΑΝ και την κάρτα μέλους της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, αξίας 10€. Το πρόγραμμα και τα προνόμια της κάρτας μέλους θα ανακοινωθούν σύντομα.

Φυσικά, όπως στη προηγούμενη φιλική αναμέτρηση, έτσι και στη κυριακάτικη (21/8, 17:30) με τον Αχαρναϊκό θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας, ενώ οι κάτοχοι τους θα εισέρχονται με ονομαστική λίστα, που θα βρίσκεται στην πλαϊνή είσοδο του Δημοτικού Σταδίου, με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Παράλληλα η ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ θα συνεχίσει τη δυναμική της παρουσία στην πόλη και το νομό, με δράσεις και συμμετοχές σε διάφορες πρωτοβουλίες και δραστηριότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών επιχειρήσεων, που έχουν ως στόχο την ανάδειξη της Σπάρτης και της Λακωνίας.

sparti-eisitiriadiarkeias