Ο Λακωνικός … χαιρετίζει το μηδενισμό του!

Με έναν … πρωτότυπο, αλλά και αινιγματικό τρόπο τοποθετείται ο Λακωνικός για το μηδενισμό του στον αγώνα με το Φιλαθλητικό, λόγω εκ παραδρομής, όπως τη χαρακτηρίζει, παράβασης του κανονισμού για τους δικαιούμενους συμμετοχής αθλητές. Μάλιστα, προαναγγέλλει συγκεκριμένες κινήσεις για την διασφάλιση της νόμιμης λειτουργίας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
Το ΔΣ του Λακωνικού χαιρετίζει την ποινή μηδενισμού της ομάδας μας που επέβαλε η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, στον αγώνα με το Φιλαθλητικό, λόγω -εκ παραδρομής- παράβασης του αρθρ.4, παρ.Β, περί υποχρεωτικής συμμετοχής 2 αθλητών κάτω των 20 ετών γεν. το έτος 1995 και νεότεροι.

Ο Λακωνικός έχει αποδείξει στα 5 χρόνια λειτουργίας του ότι σέβεται απόλυτα τους κανόνες διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ομάδας αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της εκ παραδρομής παράβασης του σχετικού κανονισμού. Θεωρούμε ότι οι 6 νίκες και η 1 ήττα, στον πρώτο γύρο της Β’ ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, δεν είναι τυχαίες και αναμφισβήτητα αποτελούν επιτυχία του προπονητή μας, Θανάση Σκιαδά, και των παικτών μας, τους οποίους στηρίζουμε απόλυτα, έχοντας εμπιστοσύνη στο πλάνο που από κοινού καταρτίσαμε.

Πάγια θέση μας είναι να κρίνεται ο καλύτερος εντός των 4 γραμμών του γηπέδου. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργαζόμαστε, με αυτές τις αρχές γαλουχούμε αθλητικά τους παίκτες όλων των τμημάτων μας, για τους οποίους άλλωστε συστάθηκε ο Λακωνικός. Διευκρινίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί και εγγυητές της νόμιμης λειτουργίας του πρωταθλήματος σε όλα τα επίπεδα με συγκεκριμένες κινήσεις που θα αφορούν άπαντες.