Χωνάκια με σαντιγί από τη Μαίρη Παναγάκου

Όλα όσα θα χρειαστείτε!

Υλικά
40 γρ βούτυρο
50 γρ ζάχαρη άχνη
70 γρ μέλι
50 γρ αλεύρι
200 γρ σαντιγί
3 κ σ φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα, ψημένα και ανάλατα

Τρόπος παρασκευής
1. Σε μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το βούτυρο με την ζάχαρη άχνη και το μέλι. Μόλις βράσει το μείγμα ρίχνετε όλο το αλεύρι, ανακατεύετε καλά τα υλικά και σβήνετε την φωτιά.

2. Στρώνετε ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και πάνω σε αυτό ρίχνετε το μείγμα κουταλιά κουταλιά, πιέζοντας να γίνουν σαν μικρές κρέπες. Ψήνετε σε προθερμασμένο αερόθερμο φούρνο, στους 160ο, για 4′-5′, μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα.

3. Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και τις τυλίγετε μία μία, σχηματίζοντας χωνάκια. Ανακατεύετε την σαντιγί με τα φιστίκια και με το μείγμα αυτό γεμίζετε τα χωνάκια.