Νέα σελίδα για την ΑΕ Σπάρτη! Παραίτηση Δ.Νικόλαρου! Δηλώσεις (vd)

Σημαντική συνάντηση για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα του Εργατικού Kέντρου Σπάρτης.

Το λόγο πήραν ο πρώην πρόεδρος Δ.Νικόλαρος,ο οποίος μάλιστα δήλωσε και επίσημα την παραίτησή του από το διοικητικό συμβούλιο, στη  συνέχεια ο νέος προσωρινός πρόεδρος μέχρι τη γενική συνέλευση, Γ.Βουζιώτης, και τέλος ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Δημήτρης Καρράς, ο οποίος σημείωσε πως έχει έρθει σε επαφή με ανθρώπους της Σπάρτης όπως ο Ηλίας Κανελλάκης, ο Μπάμπης Σκούρος, ο Δημήτρης Μπάρδης, ο Αντώνης Μαλεπιτζής και άλλους που έχουν την διάθεση να είναι κοντά και ενεργά στην ομάδα. «Στόχος όλοι μαζί ενωμένοι να πετύχουμε τους φετινούς στόχους» τόνισε χαρακτηριστικά.Το παρόν έδωσαν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας και αρκετοί φίλαθλοι.Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης αναπτύχθηκε ένας εποικοδομητικός διάλογος με ερωτήσεις και απορίες από τους παρευρισκόμενους στις οποίες απάντησε ο τεχνικός διευθυντής κ.Καρράς.

Συνοψίζοντας,σας παραθέτουμε τα πιο βασικά σημεία αυτής της συνάντησης που είναι τα εξής:

1.Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στηρίζει ξανά οικονομικά και αγωνιστικά την ΑΕ Σπάρτη.
2.Ο Δ.Νικόλαρος παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους από το Δ.Σ
3.Προ τω πυλών της νέας διοίκησης βρίσκονται γνωστά ονόματα κοινώς αποδεκτά που θα βοηθήσουν έμπρακτα την ομάδα και σύντομα θα ανακοινωθούν
4.Τέλος Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση, καλώς εχόντων των πραγμάτων παρόντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ανακοίνωση ΑΕ Σπάρτης

Νέα προσωρινή διοίκηση έχουμε στην Αθλητική Ένωση Σπάρτη μετά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες το  βράδυ . Πιο συγκεκριμένα είχαμε την Οριστική αποχώρηση του κ. Νικόλαρου από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας και τη δημιουργία ενός προσωρινού συμβουλίου μέχρι την γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.
 
Ιωάννης Βουζιώτης – Πρόεδρος  & Οικονομικός Σύμβουλος
Σαράντος Καπετανάκης – Γενικός Γραμματέας
Αργύρης Κατσίχτης – Γενικός Αρχηγός
Δημήτρης Καρράς – Τεχνικός Διευθυντής


Ακολουθούν οι δηλώσεις των προαναφερθέντων:

{youtube}LmrlLL0PBdY{/youtube}

{youtube}qgk_wQJaIlg{/youtube}

{youtube}Ax_2yAPXRVM{/youtube}

{youtube}fbrRj_9YuUQ{/youtube}

{gallery}aesnea{/gallery}

Ρεπορτάζ FLY:Τάκης Καρβουνιάρης