Βανδαλισμοί στο κιόσκι του πάρκου της Ευαγγελίστριας

Πόρτες σπασμένες, ξύλα κατεστραμμένα, σκουπίδια και γκράφιτι στο κιόσκι είναι μερικές μόνο από τις φθορές που καλείται να επισκευάσει ο Δήμος

Βανδαλισμούς στο πάρκο της Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη και ειδικότερα στο κιόσκι που υπάρχει μέσα σε αυτό προκάλεσαν άγνωστοι δράστες.

Ως Δημοτική Αρχή απευθύνουμε έκκληση προκειμένου να υπάρξει σεβασμός στη δημόσια περιουσία και μάλιστα σε χώρους που ψυχαγωγούνται παιδιά.

Οι εικόνες που αντικρίσαμε προκαλούν αλγεινή εντύπωση. Πόρτες σπασμένες, ξύλα κατεστραμμένα, σκουπίδια και γκράφιτι στο κιόσκι είναι μερικές μόνο από τις φθορές που καλείται να επισκευάσει ο Δήμος .

Πρόκειται για μια ολοσχερή καταστροφή, που υποδεικνύει ως μοναδικό κίνητρο των αγνώστων τον βανδαλισμό και το γεγονός αυτό είναι ακατανόητο.

Το «έργο» αυτό, της καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, θα πρέπει να σταματήσει. Η δημόσια περιουσία, ανήκει στους πολίτες και θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι στην προστασία της και προπάντων οι γονείς των νεαρών αυτών που δεν τους δίδαξαν να σέβονται την δημόσια και κοινή μας περιουσία.

Εκ του Δήμου