Τζιούμης: «Στηρίζουμε τα σχολεία μας, επαινούμε κάθε δράση εθελοντισμού»

Ο Δήμαρχος ανακοίνωσε, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα είναι έτοιμη μία νέα, σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά, δίπλα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και σύντομα θα δοθεί σε χρήση

Σε εθελοντική εργασία ελαιοχρωματισμού χώρων του σχολείου προχώρησαν γονείς και δάσκαλοι του 3ου Δημοτικού Σχολείου, με την πολύτιμη στήριξη του Δήμου Τρίπολης.

Το σχολείο αυτό επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, την Δευτέρα (21/9/2020), επαινώντας την εθελοντική πρωτοβουλία γονέων και εκπαιδευτικών.

Παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα ανάπτυξης του εθελοντισμού, ειδικά σε αυτή την περίοδο που τα προβλήματα αυξάνονται, εν μέσω πανδημίας, ενώ παράλληλα οι δυνατότητες του Δήμου δεν είναι απεριόριστες.

«Η πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους» είπε ο Δήμαρχος και δεσμεύθηκε για την στήριξη του σχολείου, το οποίο έχει αναλάβει ένα επιπλέον φορτίο, αφού εκεί προβλέπεται η λειτουργία του χειμερινού ΚΔΑΠ (όπως αντίστοιχα και στο 7ο Δημοτικό).

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ανακοίνωσε, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, θα είναι έτοιμη μία νέα, σύγχρονη και ασφαλής παιδική χαρά, δίπλα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης και σύντομα θα δοθεί σε χρήση.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης κ. Δημήτρης Δημητρακόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμο Τρίπολης για τη άριστη συνεργασία και τη στήριξη του στην πρωτοβουλία του Συλλόγου, ενώ εξέφρασε ευχαριστίες του και προς τους εκπαιδευτικούς που φιλοτέχνησαν εσωτερικούς χώρους του σχολείου.