Νέος δήμαρχος Καλαμάτας ο Θανάσης Βασιλόπουλος

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος είναι ο νέος δήμαρχος Καλαμάτας, καθώς επικράτησε στον β’ γύρο των εκλογών του Βασίλη Κοσμόπουλου.

Δήλωση Βασιλόπουλου

“Φίλες και φίλοι, η σημερινή νίκη είναι νίκη όλων των καλαματιανών. Είναι μια ιστορική ημέρα, είναι μια ημέρα ευθύνης. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Είμαι εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις, να ενώσουμε δυνάμεις για να πάει η Καλαμάτα πιο μπροστά. Για να συνεργαστούμε, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας. Για να συνεχίσει ο δήμος μας την αναπτυξιακή του πορεία. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη σας.

Σας υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα σας. Δεν θα σας προδώσω ποτέ“.

Δήλωση Κοσμόπουλου

“Η εκλογική διαδικασία φαίνεται ότι τελείωσε. Θέλω να συγχαρώ τον κ. Βασιλόπουλο για τη νίκη του, να του ευχηθώ μια καλή θητεία, για το συμφέρον του Δήμου Καλαμάτας και των δημοτών. Από την άλλη θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου -και ότι και να πω είναι λίγο- όλους όσοι συμπαραστάθηκαν μαζί μας σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Για όλους όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους. Για όλους όσοι ξεπέρασαν τον εαυτό τους, να παρακάμψουν τις κομματικές πιέσεις τις οποίες ασμένως δέχτηκαν. Μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και της αγάπης τους”.